Yanık izi olan halıları çöpe atmayın! Bu yöntem yanık izlerini silgi gibi siliyor

Yanık izi olan halıları çöpe atmayın! Bu yöntem yanık izlerini silgi gibi siliyor

Yanık lekesi olan halıyı atanlar bu yöntemi görünce pişman olacak. Yanık izi olan halılarınızı sakın çöpe atmayın. Bu yöntem sayesinde halılardaki yanık izi resmen bir silgi gibi siliniyor. İşte o yöntem...

BURAK ÖZTOPRAK

Halı yanıkları bu yöntem sayesinde tarihe karışıyor. Adeta bir silgi gibi yanık olan bölgenin üzerine sürtünce, yanık izi ortadan kayboluyor. Milyonların arayıp da bulamadığı yöntem sosyal medyada viral oldu. İşte yanık izlerini yok eden yöntem...

SİLGİ GİBİ YANIK İZİNİ SİLİYOR

Ev koşullarında sürekli yanma riskiyle karşı karşıya kalan halılarınız için endişelenmenize gerek kalmayacak. Sobalı evlerde, doğum günü kutlamalarında ya da evde nargile yapmak istediğinizde halıya düşen közler yanık izi oluşturabiliyor. Bu sorunlarla uğraşmak yerine tek yapmanız gereken silgi gibi o ürünü yanık olan bölgeye sürmek.

2-002.jpg

YANIK İZİNDEN ESER KALMAYACAK

Sosyal medyada viral olan bu yöntemde halılarınızdaki yanığı zımpara ile kolayca geçirebiliyorsunuz. Halılarınızın üzerindeki yanık olan bölgeyi yavaş ve kontrollü bir şekilde zımparalamanız yeterli olacaktır.

Zımpara işlemi sona erdikten sonra bulaşık makinesi parlatıcısı ile bölgeyi güzelce silin. Zımparalanan bölge hafif oyulmuş gibi görünse de siyah olan yanık izinden eser kamayacaktır. Özellikle küçük yanıklarda etkili olan bu yöntemi çok dikkatli yapmanız tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN