Yardım gecesi ne zaman, saat kaçta? Tarihte bir ilk yaşandı! 8 televizyon kanalı el ele verdi!

Yardım gecesi ne zaman, saat kaçta? Tarihte bir ilk yaşandı! 8 televizyon kanalı el ele verdi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde ki deprem sonrasında kayıplar yaşanmaya devam ederken ev ve iş yerleri enkaz altında kalan ve hayata tutunmaya çalışan canlarla dolu. Bunun üzerine tarihte bir ilk olarak ekranlarda yardım gecesi düzenlendi. Hangi kanalda saat kaçta yardım gecesi düzenlenecek? İşte detaylar...

8 farklı televizyon kanalı bir araya gelerek yardı gecesi düzenlemeye karar verdi. Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrasında canlar kaybedilirken geride kalanların hayatı ise yerle bir oldu. AFAD ve Kızılay'ın hesabından yardım gecesi düzenlenirken vatandaşlar ise ne zaman ve saat kaçta olduğunu araştırmaya başladı.

yardım gecesi ne zaman

YARDIM GECESİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında “Türkiye Tek Yürek” sloganıyla beraber özel yayın için harekete geçildi. ATV, Kanal D, Star, Fox, Show TV, TV8, Kanal 7 ve TRT'nin yer alacağı yardım gecesinde ortak ulusal yayın için 15 Şubat Çarşamba gününe karar verildi. Televizyon Yayıncıları Derneği akşam saat 20.00'da ekranlarda olunacağı bilgisini verdi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN