Yargı dizisinden tepki çeken video! Taciz detayını gören küplere bindi

Yargı dizisinden tepki çeken video! Taciz detayını gören küplere bindi

Pınar Deniz'in oynadığı Yargı dizisi kadın tacizine tepki çekmek için bir video yayınladı. Yayınlanan videodaki bir detay birçok kişiyi sinirlendirdi. Kadına yönelik tacize dikkat çeken dizinin paylaştığı videodaki ayrıntıda bakın ne var?

Kaan Yıldırım ile olan aşkıyla magazine bomba gibi düşen Pınar Deniz'in oynadığı Yargı dizisinde tepki çeken bir video yayınlandı. O videoyu görenler yorum yağmuruna tuttu.

pinar.jpg

PINAR DENİZ'DEN KIZDIRAN PAYLAŞIM

Yargı dizisinin son bölümünde kadınların sesini duyurmak ve eğitim amaçlı olarak "Sen de Ceylin gibi Sokak Tacizine Karşı Sessiz Kalma!" videosu bazı izleyiciler tarafından tepki çekti.

deniz.jpg

VİDEO TEPKİ TOPLADI

Yayınlanan videoda mini etekli bir kadının yer alması ve eteğini çekiştirerek yürümesini eleştiren izleyiciler "Mini etekliysen tacize uğrarsın demenin bir başka versiyonu", "Sadece mini etekliler bunu yaşamıyor", "Tesettürlü hanımlar bile uğruyor, neden mini etek" yorumlarıyla tepki gösterdi. Tepkiler sonrası oyuncu o videoyu kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN