Yargı son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D yargı 46. bölüm fragmanı

Yargı son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D yargı 46. bölüm fragmanı

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yine heyecan dolu anların yaşandığı diziyi yakından takip edenler şimdiden 46. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Yargı 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölümde neler oldu? İşte, Yargı dizisindeki son gelişmeler...

Yargı dizisi nefes kesen 45. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Büyük sırların yavaş yavaş ortaya çıkacağı dizinin 46. bölüm fragmanı ise şimdiden merak edildi.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düğümleri çözmeye başlayan Ceylin şimdi sorularına cevap almayı bekliyor. Fakat onun alacağı cevaplar Serdar cinayetini çözmeye çalışan Ilgaz savcıyı da ilgilendiriyor. Ailesi ile adalet arasında sıkışıp kalan Ceylin'in bir karar vermesi gerekecek.

 yargı 46 bölüm fragmanı

Zor günlerin ardından yeni yeni toparlanmaya başlayan Pars ise "adliyede yasak aşk" haberiyle sarsıldı. Ayrıca Arda olayını çözmeye çalışan Derya ile Ceylin'in arasında da soğuk rüzgarlar esmeye başladı.

 yargı 46 bölüm fragmanı

YARGI 46. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin heyecanla beklenen 46. bölümünden ilk görüntüler geldi. Yargı 46. bölüm fragmanına Kanal D resmi internet sitesi ile YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN