Yargı, unutulmaz bir geceyle veda ediyor

Yargı, unutulmaz bir geceyle veda ediyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, üç sezonluk muhteşem macerasına veda ediyor. 26 Mayıs Pazar akşamı final bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, izleyicilere unutulmaz bir veda gecesi yaşatacak. Yargı'nın finali, sadece bir bölümle sınırlı kalmayacak. Dizinin emek verenleri ve tüm hayranları, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek özel bir veda organizasyonunda buluşacak. İlk bölümden beri Yargı'da rol alan oyuncuların da sahne alacağı gecede, sürpriz isimler de yer alacak.

Kanal D'nin üç sezondur ekranda olan ve Emmy ödüllü dizisi Yargı, veda ediyor. Dizinin final bölümü 26 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve bu veda, özel bir organizasyonla kutlanacak.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nden gerçekleşecek ‘Yargı Veda’ programı için son hazırlıklar yapılıyor. İlk bölümden itibaren Yargı’da rol alan oyuncular ve emek verenlerin de katılacağı gecede, sürpriz isimlerin sahne alacağı öğrenildi.

‘Yargı Veda’ programı, canlı yayınlarla Kanal D, teve2 ve D-Smart Dizi Smart Max kanallarından, bu kanalların sosyal medya hesaplarından ve D-Smart GO' dan izleyici ile buluşacak.

9337852.jpg

BİLETLER 24 SAATTE TÜKENDİ

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan dizinin biletleri 24 saat dolmadan tükendi. Gecenin tüm geliri öncelikle deprem bölgesindeki gençler olmak üzere Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) gençlerin eğitimi için bağışlanacak. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği, ‘Eğitime Destek Bileti’nin satışları ise biletix.com üzerinden devam ediyor. Öte yandan, geceye bağış yapmak isteyenler, veda gecesini Yargı’nın Youtube kanalından yapılacak canlı yayını takip ederek destek olabilecek.

VEDA BULUŞMASI

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi isimler eşlik ediyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN