Yasak Elma Eda Ece'nin hiç bilinmeyen fotoğrafı ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı: Bu sen misin Eda?

Yasak Elma Eda Ece'nin hiç bilinmeyen fotoğrafı ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı: Bu sen misin Eda?

Son dönemin başarılı oyuncularından Eda Ece'nin yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. Geniş bir hayran kitlesine sahip ünlü oyuncunun hayranları Eda Ece'nin yıllar sonraya ortaya çıkan fotoğrafına 'Bu sen misin Eda?' yorumlarında bulundu.

Son dönemin başarılı oyuncularından Eda Ece’nin 13 yaşındayken bir dergide kapak yüzü olarak yer aldığı ortaya çıktı. Genç oyuncunun yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. Başarılı oyuncunun yıllar önce çekilen fotoğrafını gören hayranları 'Bu sen misin Eda?' yorumlarında bulundu.

2011-2014 yılları arasında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Pis Yedili' adlı dizide 'Cimbom' karakteriyle yıldızı parlayan ve sonrasında TRT1 ekranlarında 'Beni Böyle Sev' adlı dizide 'Zeyno', Show TV ekranlarında 'İlişki Durumu: Karışık' adlı dizide 'Elif Gübener', FOX TV ekranlarında 'Yasak Elma' adlı dizide 'Yıldız Yılmaz' karakterini canlandıran ve son olarak yine FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Maske Kimsin Sen?' adlı yarışma programında rol alan son dönemin başarılı oyuncularından Eda Ece’nin 13 yaşındayken, bir derginin kapak yüzü olduğu ortaya çıktı.

0x0-duyarli-eda-ece-1606466518418.jpg

Çok sayıda hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı herkesi şaşkınlık içinde bıraktı.

elifee.jpg

Ünlü oyuncunun 13 yaşındayken çekilen fotoğrafını ve kapağında yer aldığı dergiyi görenler 'Bu sen misin Eda?' yorumlarında bulundu.

İşte ünlü oyuncunun yıllar sonra ortaya çıkan o fotoğrafı:

edaece.jpg

EDA ECE KİMDİR?

20 Haziran 1990’da İstanbul'da doğan Eda Ece Uzunalioğlu, bir dönemin popüler yapımı Hayat Bilgisi’nde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Yetenekli oyuncunun ilk başrol deneyimi, Pis Yedili dizisiyle gerçekleşti. Ardından Beni Böyle Sev ve İlişki Durumu: Karışık dizilerinde rol aldı.

Ece, rol aldığı dizi ve filmlere ek olarak Maske Kimsin Sen’de de jüri üyeliği yapmıştır. Ayrıca FOX TV’nin popüler dizisi Yasak Elma hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN