Yasak Elma Hilal diziden ayrılıyor mu? Ece Özdikici Yasak Elma dizisinden neden ayrılıyor?

Yasak Elma Hilal diziden ayrılıyor mu? Ece Özdikici Yasak Elma dizisinden neden ayrılıyor?

Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma’da oyuncu değişiklikleri devam ediyor. Yasak Elma’da Hilal karakterini canlandıran Ece Özdikici diziye veda ediyor. Yasak Elma Hilal diziden ayrılacak mı? soruları akıllarda yer ediniyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

6. sezonu ile ekranlara gelen Yasak Elma izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Her sezon ayrı bir heyecan ayrı bir entrika ekranlara gelirken dizi de yaşananlarda konuşulmaya devam ediyor. Her sezon birçok oyuncu değişikliği yaşanırken bir oyuncunun daha veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Konuk oyuncu olarak sezona başlayan Ece Özdikici artık dizide yer almayacak. Yasak Elma’nın Hilal’i diziye veda ediyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

YASAK ELMA’DAN AYRILIK KARARI

6. sezonu ile ekrana gelen Yasak Elma’da belli oyuncular dışında pek çok oyuncu değişikliği yaşandı.Uzun süredir ekranlarda yer alan dizi yeni hikayeleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yasak Elma'nın Hilal’i için karar verildi. Oyuncunun dizide geri planda kalması yerine veda etmesine karar verildi.

Yasak Elma Hilal

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Doğan ve Yıldız buluşurken yüzükte sahibini bulacak. Yüzüğün sahibinin Yıldız olduğu ortaya çıkarken durumu kaldıramayan Hilal ekranlara veda edecek.

Doğan ve Yıldız fanları sevinirken Yıldız ve Doğan yine bir araya gelemeyecek. Ortaya atılan iddialara göre Doğan’ın Ender ile evlendiği söyleniyor.

YASAK ELMA HİLAL DİZİDEN NASIL AYRILACAK?

Yasak Elma dizisinde Hilal karakterine hayat veren Ece Özdikici’nin diziden ayrıldığı kesinleşti. Hilal'in diziden nasıl ayrılacağı konusu ise merak edilenler arasında yer alıyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Doğan ile Yıldız’ın buluşmasına sinirlenen Hilal, Doğan’ın açıklamasına kaldıramayarak diziye veda edecek. Doğan’ın nişanlısı hakkında yaptığı açıklama herkesi şaşırtırken en çok Hilal’i şaşırtacak. Bu durumu kendisine yediremeyen Hilal, Doğan’ı terk edecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN