Yasak Elma'da ahlaksız sahne! Kızının sevgilisiyle tek gecelik... "RTÜK el atsın"

Yasak Elma'da ahlaksız sahne! Kızının sevgilisiyle tek gecelik... "RTÜK el atsın"

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma'da iğrenç bir detay ortaya çıktı, Dizide Handan karakterine hayat veren Şebnem Dönmez ile Doktor Selim'i oynayan Emre Kızılırmak arasındaki ilişki herkesi sinirlendirdi. O detay sonrası diziye ağır eleştiriler yapıldı.

Şevval Sam, Eda Ece gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı Yasak Elma, izlenme rekorları kırarken diziye dair mide bulandıran bir detay da ortaya çıktı. Handan ve Selim arasında tek gecelik ilişki izleyenleri öfkelendirdi.

yasak.jpg

YASAK ELMA'DA İĞRENÇ DETAY

Dizide Kumru karakterinin Selim'e olan aşkına dair iğrenç bir sahne ortaya çıktı. Kumru'nun annesi Handan'ın tek gecelik ilişkisi meğerse Selim'miş.

kumru.jpg

Detayı fark edenler ise sosyal medyadan tepki gösterdi.

yasakelme.jpg

ANNE-KIZIN AYNI ADAMLA GECELİK İLİŞKİSİ SİNİRLENDİRDİ

Handan'ın kızı Kumru'nun sevgilisiyle yaşadığı aşk, dizide hüsrana uğrattı.

yasakelma1.jpg

Tek gecelik ilişki yaşayan Handan ve Selim karakterleri de tepkilerden nasibini aldı. Kimi kullanıcılar "Bu ahlaksızlık" "Bu sahneye gerek yoktu" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN