Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 9 kez evlendim demişti! Milyonluk düğün hediyesini göreni hayran bıraktı

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 9 kez evlendim demişti! Milyonluk düğün hediyesini göreni hayran bıraktı

Ekranları sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrolü Eda Ece sonunda evleniyor. Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 5 yıldır aşk yaşayan Ece’nin düğün tarihleri belli oldu. Buğrahan Tuncer'in düğün hediyesi ise herkesi şaşırttı. Fiyatı duyan ne kulağına ne gözüne inanamadı.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile hafızalara kazınan Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlilik hazırlıklarına başladı. 5 yıllık ilişkilerine evlilik ile taçlandıran çiftin düğün hediyesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

BUĞRAHAN TUNCER'DEN MİLYONLUK JEST

5 yıldır birlikte olan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti 20 Haziran 2023 tarihinde dünya evine giriyor. Boğazda lüks Bir otelde gerçekleşecek olan düğün için hazırlıklar da hız kesmeden devam ediyor. Buğrahan Tuncer'in Eda Ece'yi aldığı düğün hediyesi ise herkesi şaşırttı.

eda-ece-sevgili.jpg

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt'un haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda Buğrahan Tuncer'in Eda Ece'ye Bodrum'da 30 milyon TL değerinde villa aldığı söylendi. Çift şimdiden villada dekorasyon çalışmalarına başladı. Lüks villanın düğüne kadar hazır olması bekleniyor.

eda-ece-bugrahan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN