Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece evlendi! Gelinliğiyle resmen büyüledi: 'Peri kızı gibi'

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece evlendi! Gelinliğiyle resmen büyüledi: 'Peri kızı gibi'

Tanınmış oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer arasındaki evlilik töreninden ilk fotoğraflar geldi. Nikah sırasında Eda Ece, dantel detaylara sahip uzun bir duvakla süslenmiş bir gelinlik tercih etti. Düğünün ilerleyen saatlerinde ise güzel oyuncu, etek ve bluzdan oluşan bir kombin seçti. İki farklı gelinlik giymesine rağmen, Ece'nin tarzı sosyal medyada büyük beğeni topladı. İşte rüya gibi düğünden kareler...

Beklenen gün sonunda gerçekleşti ve ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer muhteşem bir törenle evlendi. Dört yıllık birlikteliklerinin ardından, çift önceki gün Four Seasons Bosphorus otelinde dünyaevine girdi ve birbirlerine "Evet" dedi. Bu özel günlerinden ilk karesi ise çift tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı, hayranlarıyla mutluluklarını paylaştılar.

Düğün töreni, göz alıcı bir atmosferde ve özenle hazırlanmış detaylarla dolu bir şekilde gerçekleşti. Four Seasons Bosphorus'un eşsiz manzarası eşliğinde yapılan düğünde, çiftin mutlulukları her bir anında hissediliyordu. Yakın dostları, aileleri ve ünlü isimlerin katılımıyla unutulmaz bir gece yaşandı.

ÇİFTİN DÜĞÜNÜNDEN KARELER 

eda ece

eda ece

Uzun bir süredir düğünleri için hazırlıklar yapan Eda Ece, nikah töreninde dantel detaylı uzun bir duvakla süslenmiş bir gelinlik tercih etti.

Güzel oyuncu, toz pembe bir gelin çiçeğiyle tamamladığı ikinci gelinliğinde ise boğazdan bağlama detaylarına sahip uzun bir gelinlik seçti. Düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin tercih etti.

Bu tercihler, Eda Ece'nin gelinlik seçimleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Ece'nin gelinlik tercihleri büyük beğeni topladı. Hayranları, "Sonunda gerçek bir gelin gördük", "Gelinliğine bayıldım", "Harika görünüyor" gibi yorumlarla Ece'yi övgüyle karşıladı.

Düğünleri, 7 yıldızlı bir otelde gerçekleşen çifti, iş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim yalnız bırakmadı.

BUĞRAHAN TUNCER KİMDİR?

Ahmet Buğrahan Tuncer, 23 Mart 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk milli basketbolcudur. Oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında oynamaktadır. Kendisi, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde ve EuroLeague'de Anadolu Efes takımının formasını giymektedir.

Tuncer, Anadolu Efes ile 2021 ve 2022 yıllarında olmak üzere 2 kez EuroLeague şampiyonluğu yaşamıştır. Bu başarılar, hem kulüp hem de milli takım düzeyindeki basketbol kariyerindeki önemli kilometre taşlarından birkaçıdır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN