Yasemin Kay Allen'in sevgilisinin mesleği şoke etti! Sosyal medyada gündem oldu

Yasemin Kay Allen'in sevgilisinin mesleği şoke etti! Sosyal medyada gündem oldu

Sevgilisini sosyal medya hesabından paylaşan Yasemin Kay Allen, takipçilerini şaşırttı. Ünlü oyuncunun sevgilisinin eski işi sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İşte detaylar...

'Kavak Yelleri', 'Merhamet', 'Şeref Meselesi', 'İyi Günde Kötü Günde', 'Dokuz Oğuz' gibi birçok popüler projede yer alan Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından ilk kez paylaştığı sevgilisini gündem oldu.

YASEMİN KAY ALLEN'İN SEVGİLİSİ KİM?

Aradığı aşkı bulan 35 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Yasemin Kay Allen, kalbini eski FBI çalışanı olan ve sosyal medyada fenomeni olarak bilinen Erdal Kaya'ya kaptırdı.

İkili, atış talimi yaptıkları sırada verdikleri pozu eş zamanlı olarak sosyal medya hesaplarında paylaştı.

yasemin-allen-evli-mi-sevgilisi-kim-3.jpg
Erdal Kaya ve Yasemin Kay Allen

YASEMİN KAY ALLEN KİMDİR?

10 Temmuz 1989 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya geldi. Yasemin Kay Allen aslen İngilizdir. Babası İngiliz Dudley Allen'dir, annesi oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'dur. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır.

Yasemin Kay Allen, 3 aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşti. İlk öğrenimini tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya taşındı. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. St. Lucia'daki Queensland Üniversitesi'nin sinema ve televizyon bölümünden burs kazandı. 18 yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro bölümünde oyunculuk dersi aldı.

Yasemin Kay Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesi Suna Yıldızoğlu'nun da yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı.

yasemin-allen-evli-mi-sevgilisi-kim-2.jpg

2010 yılında Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette rolleriyle ekranlara geldi.

2011 yılında 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'Pelin Akça' karakterini canlandırdı.

2013 yılında 'Merhamet' dizisinde 'Irmak Tunalı' karakteriyle boy gösterdi. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.

2013 yılında Özcan Deniz'in 'Su ve Ateş' adlı sinema filminde 'Yağmur Efe' rolüyle ilk kez sinema oyunculuğu yaptı.

2014 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Defne Sultan' karakterini oynadı. Aynı yıl başlayan 'Şeref Meselesi' dizisinin başrollerinden biri olan 'Sibel' karakterini canlandırdı.

2016 yılında 'Dönerse Senindir' sinema filminde Murat Boz, İrem Sak ile birlikte başrolü paylaştı.

Yasemin Kay Allen, 2017 yılında ABD'nin Los Angeles kentine yerleşti.

2021 yılında online platform Exxen'de yayınlanan 'Olağan Şüpheliler' dizisinde yer aldı. 'Menajerimi Ara' dizisine konuk oyuncu oldu.

2022 yılında 'Erkek Severse' dizisinde 'Yelda Sipahi' karakterini oynadı.

2023 yılında 'Dokuz Oğuz' dizisinde 'Tomris Toprak' ve 'Türk Dedektif' dizisinde 'Ayşe Farsakoğlu' rolüyle ekranlara geldi.

yasemin-allen-evli-mi-sevgilisi-kim-1.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1989 doğumlu olan Yasemin Kay Allen, 2024 yılı itibarıyla 35 yaşındadır ve bekardır.

2023 yılından beri eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile aşk yaşıyor.

Yasemin Kay Allen 1.75 metre boyunda, 54 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @yaseminkayallen, Twitter'da @yasmeister, Facebook'ta @yaseminkayallen kullanıcı adıyla yer almaktadır.

yasemin-allen-evli-mi-sevgilisi-kim-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN