Yasemin Özilhan'ın göbek yağı eriten sırrı buymuş! Meğer o içecekle kilo vermiş, üstelik yapımı basit

Yasemin Özilhan'ın göbek yağı eriten sırrı buymuş! Meğer o içecekle kilo vermiş, üstelik yapımı basit

Doktorlar dizisiyle ünlenen ve son zamanlarda da sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Yasemin Özilhan, nasıl kilo verdiğini açıkladı. Fit vücudu ile dikkatleri üzerine çeken Özilhan’ın göbek yağı eriten sırrı meğer buymuş. İşte o mucizevi diyet…

Hem sosyal medya paylaşımlarıyla hem de sağlıklı yaşam tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Yasemin Özilhan, fit vücuduyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Sosyal medya hesabından sık sık yediklerini, diyetlerini paylaşan eski oyuncu göbek yağlarını nasıl erittiği ile magazin gündeminde yer aldı. Meğer oldukça basit bir yöntemle o içeceği tüketerek kilo vermiş. İşte Yasemin Özilhan’ın yağ yakan tarifi…

yeni-proje-5.jpg

BİR İÇECEKLE YAĞLAR CAYIR CAYIR YANIYOR

Yasemin Özilhan zayıflığı ve 1 g bile kilo alınmamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlüler arasında yer alıyor. Dolayısıyla Özilhan’ın nasıl kilo verdiği, hangi diyeti uyguladığı oldukça merak ediliyor. Takvim'de yer alan habere göre Yasemin Özilhan bu içecek sayesinde yağ yakımını kolaylaştırıyor. “Mint smoothie olarak adlandırılan içeceğin tarifi ise şöyle:

2 avuç ıspanak

10-12 yaprak taze nane

1 salatalık

Taze zencefil

1,5 bardak hindistancevizi suyu

1 tatlı kaşığı tarçın

1 tatlı kaşığı spirulina

1 avuç buz

Yapmanız gereken tek şey yukarıda bahsi geçen bütün malzemeleri bir blenderin içine koyarak çekmek.

yeni-proje-4-001.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ DOKTORUN PROGRAMI

Bunların yanı sıra diyet programı da oldukça önemli olan Yasemin Özilhan, dünyaca ünlü doktor Kellyann Petucci’nin programını uyguluyor. Söz konusu bu beslenme programı sayesinde formunu koruyor.

Bu program kapsamında ilk 5 gün düşük karbonhidratlı paleo tarzı besleniyor ve 21 gün boyunca rafine şeker, süt ve süt ürünleri, tahıllar ve kuru baklagiller tüketmiyor. Bu süre boyunca genellikle et tüketen Özilhan, içerisinde nişasta olmayan sebzeler, yumurta ve kemik suyu tüketiyor.

yeni-proje-3-001.jpg

O SAATTEN SONRA YEMEK YEMİYOR

Ayrıca sağlıklı beslenme programını harfi harfine yerine getirirken aynı zamanda akşam saat 18:00’den sonra hiçbir şey yemiyor. Uzun yıllardır formunu korumaya çalışan Özilhan yeri gül bu alışkanlıklarını hiç bırakmıyor.

yeni-proje-2-002.jpg

NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Yukarıda bahsedilen diyeti uygularken Yasemin Özilhan’ın dikkat ettiği birçok detay bulunuyor. Bu kapsamda makarna, pilav ve unlu yiyeceklere yaklaşmıyor. Tuz, şeker, alkol tüketmiyor. Beslenmesini sebze ve protein ağırlıklı yapıyor. Günde en az 2 lt su içmeyi ihmal etmiyor. Vücudundaki ödemelerden kurtulabilmek için kiraz sapı, mısır püskülü maydanoz ve karanfil kaynatarak içiyor. Gün içerisinde sadece 2 öğün yemek yiyor. Akşam 18.00’den sonra hiçbir şey yemiyor.

yeni-proje-1.jpg

SPORU VE YOGAYI BIRAKMIYOR

Yalnızca beslenmesine değil aynı zamanda sporuna ve yoga basına da dikkat eden Özilhan, aerobik egzersizler, kardiyo aktiviteleri ve yoga gibi sporlarla ilgileniyor. Tüm bunların yanı sıra sağlıklı yaşamını aktif bir yaşam tarzıyla desteklemeye çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN