Yaz dizileri ekran maceralarını sonlandırıyor: Üvey Anne dizisi için de sona gelindi! İşte dizinin final tarihi…

Yaz dizileri ekran maceralarını sonlandırıyor: Üvey Anne dizisi için de sona gelindi! İşte dizinin final tarihi…

Yaz sezonunun başında ekran macerasına başlayan Üvey Anne dizisinden izleyicileri üzecek bir haber geldi. Düşük reyting oranlarından dolayı dizinin final yapacağı haberleri gündemdeki yerini aldı. Peki Üvey Anne ne zaman final olacak? İşte dizinin final tarihi…

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse’nin yer aldığı Üvey Anne dizisi için sona gelindi. Yaz dizileri teker teker hüsrana uğrarken şimdi sıra Üvey Anne’ye geldi.

ÜVEY ANNE İÇİN FİNAL KARARI

Reyting rekortmeni dizilerin sezon finali yapması ile beraber yaz sezonu için yeni diziler başlamıştı. Lakin bu dizilerden bazıları ekran maceralarını sürdüremedi. Reyting sıralamalarının düşük olmasından dolayı Üvey Anne dizisinin final yapacağı haberleri izleyenleri hüsrana uğrattı.

uvey3.jpg

Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Bengü Ergin, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay ve Emin Günenç gibi isimlerin yer aldığı Üvey Anne dizisi için final kararı alındı. Vermem Seni Ellere dizisinden sonra final kararı alan ikinci dizi olan Üvey Anne’nin fişi çekildi.

uvey-2.jpg

Alınan bilgilere göre dizinin 8. Bölümü ile ekranlara veda edeceği öğrenildi. Son olarak 6. bölümü yayınlanan dizinin sona ermesine iki bölüm kaldı. Dizinin bir aksilik çıkmadığı takdirde 14 Temmuz Pazartesi final yapacağı iddia ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN