Yaza fit bir başlangıç yapmanın tam zamanı! Yalnızca 4 malzeme zayıflığın tadını çıkarın! İşte basit zayıflama yöntemi…

Yaza fit bir başlangıç yapmanın tam zamanı! Yalnızca 4 malzeme zayıflığın tadını çıkarın! İşte basit zayıflama yöntemi…

Yaz mevsimi yaklaşırken fazla kilolarından kurtulmak isteyen kişiler de farklı yöntemler denemeye başladı. Fit görüntüsü ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ebru Şallı ise zayıflama yöntemini açıkladı. Detoks suyundan yararlanan güzel manken yaza fit başlamak isteyen kişilere de tavsiyelerde bulundu. İşte 4 malzemeli kolay zayıflama yöntemi…

Fit bir görüntü denildiğinde aklı ilk gelen isim Ebru Şallı olurken ünlü model formunu korumak için de her sabah detoks suyu içtiğini açıkladı. Sabahları bir bardak Detoks suyu ile güne başlayan ünlü model hem pratik hem de faydalı o detoks suyunu takipçileri ile paylaştı. Formda kalmak isteyenlerin uygulayabileceği yöntemi sizlerle paylaşıyoruz. İşte 4 malzemeli kolay zayıflama yöntemi…


FİT GÖRÜNMENİN YOLU BELLİ OLDU

Ünlü manken Ebru Şallı her sabah tarçın ve bal detoksu uyguladığını açıkladı. Oldukça basit bir şekilde hazırlanan içecek için yalnızca 4 malzeme yeterli olacak. Ebru Şallı'nın zayıflık sırrı detoks suyu için gerekli olan malzemeler şu şekildedir:

  • 1 çubuk tarçın
  • 1 çay kaşığı bal
  • Yarım taze limon suyu
  • 1 su bardağı ılık su

bal-tarcin-limon.jpg


DETOKS SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Zayıflamak isteyen kişilerin her sabah aç karnına tüketmesi gereken detoks suyu için malzemeleri sizlerle paylaştık. Yukarıda belirttiğimiz malzemeleri bir kap içerisinde karıştırarak her sabah tüketmeniz gerekiyor. İçtiğiniz detoks suyunu üzerinden 45 dakika geçtikten sonra hafif bir kahvaltı ile yaza fit başlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

ebru-salli-fizik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN