Yemek masasındaki gizli eldivenleri kimse bulamıyor! 11 saniyede bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor!

Yemek masasındaki gizli eldivenleri kimse bulamıyor! 11 saniyede bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor!

Görünüşe göre bu bulmacayı yalnızca yüksek IQ seviyesine sahip insanlar çözebiliyor. Zor zeka oyunu, resimdeki gizli eldivenleri 11 saniye içinde bulmanız için sizi zorluyor. Yapabilir misin?

Zeka oyunları, kendinize ve gözlem becerilerinize meydan okumanın harika bir yoludur, ancak her zaman göründüğü kadar kolay değildir. Son yıllarda sosyal medya, problem çözme yeteneklerinizi bazı şaşırtıcı zeka oyunlarıyla test ediyor.

Şimdi, bu görüntüyü ne kadar hızlı çözebileceğinizi ve arka planda gizlenmiş bir şeyi ne kadar çabuk görebileceğinizi değerlendiren yepyeni bir bulmacamız var. Ve onu hızlı bir şekilde bulursanız, yüksek düzeyde zekaya sahip olursunuz. Resimdeki gizli eldiveni 11 saniye içinde bulabilir misin?

1-003.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ELDİVENİ BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde yayınlanan yakın tarihli bir illüzyonun, insanların bir akşam yemeği yemek üzere bir masanın etrafında oturduğu kalabalık bir parti sahnesini gösterdiğini bildirdi. İllüzyon, sizi sahnede bir yerde saklanan bir çift beyaz eldiven bulmaya zorluyor, ancak onları fark etmek kolay değildir. Yalnızca gerçek zekiler zaman sınırı içinde gizli eldivenleri tespit edebiliyor. Yapabilir misin?

GİZLİ ELDİVENLERİ GÖRDÜN MÜ?

Açıklamalara göre, resimdeki gizli eldivenleri 11 saniye veya daha kısa sürede bulabilirseniz, IQ'da ilk yüzde ikiye girebilirsiniz. Bunun nedeni, zeka oyunları ve optik illüzyonların, beyninizin sorunları çözmek için nasıl çalıştığını öğrenmenin kullanışlı bir yolu olabilmesidir. Masada bulunan eldivenlerin nerede saklandığını tespit ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki eldivenleri bulmakta zorlanıyorsanız, sağ tarafa bir göz atmayı deneyin ve masaya gerçekten yakından bakın. Cevap aşağıdaki resimde daire içine alınmıştır, bu yüzden henüz çözmediyseniz ve spoiler vermek istemiyorsanız aşağı kaydırmayın.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN