Yengeçler enerjinize dikkat edin! (Günlük burç yorumları 6 Şubat Pazar)

Yengeçler enerjinize dikkat edin! (Günlük burç yorumları 6 Şubat Pazar)

Yengeçler yaşam enerjinizin aşağıya çekildiğini hissedebilirsiniz ama kendinize dikkat edin. Herhangi bir sağlık sıkıntısı yaşamayacaksınız ama moralinizi de yüksek tutmaya özen gösterin. Günlük burç yorumlarında 6 Şubat Pazar günü Koç burcu, Kova burcu, İkizler burcu, Aslan burcu ve diğer burçların günlük burç yorumları...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Finansal anlamda bu Pazar şaşıracaksınız. Belki de size borçlu olan biri ödemesini yapıyor.

Günün tek dezavantajı aşk hayatınızda ilgili, belki de söylediğiniz veya yaptığınız bir şey, sevgilinize karşı saldırgan olduğunuzu ortaya çıkaracak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Farkında olsanız da olmasanız da, evde bir meseleyi fazlaca tartışıyorsunuz. Duygusal anlamda incinmiş olabilirsiniz ve şimdi herkes bunu telafi etmeye çalışıyor.

Bundan çıkarılacak pek çok avantaj var ama size tavsiyemiz bu durumu abartmamalısınız, çünkü bu size geri dönecektir.

burc-kapak.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bitirmek ne kadar zor olursa olsun, bugün hiçbir şeyi askıda bırakmayın çünkü başka bir zaman bitirmeye çalışmak daha da zor olacak gibi görünüyor.

Bu Pazar, hayatın size sunduğu herhangi bir aşk macerasına atılmaya hazır olduğunuz tutkulu bir gün olacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, sizi yakın biriyle, belki bir kardeş veya bir arkadaşla doğrudan rekabete sokacak.

İkiniz arasındaki karşılaştırma ne kadar alakasız görünse de bunun peşindesiniz. Bu inatçı durumdan bir an için kurtulsanız nasıl bir şeyin içine düştüğünüzü fark edeceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Pazar, ailenizde işlerin nasıl yürüdüğü konusunda bir yön değişikliği olacak, ancak bu o kadar açıktan olmayabilir.

Bazı geçmiş olaylar, dahil olan herkesin zihninde bilinçaltından üstüne çıkıyor. Bugünkü olayların gidişatı o günleri hatırlattığından herkes şüphe içinde olacak, yine de sonunda herkes şaşıracak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre bu Pazar büyük bir güvene ihtiyacınız olacak aksi halde kendinizi çok kötü hissedeceksiniz.

Bunun sizin enerji eksikliğinizle bir ilgisi yok, çünkü bu doğal olarak önceki yoğun günlerden kaynaklanıyor. Bu daha çok iç güdülerinize karşı gösterdiğiniz güven eksikliği ile ilgili olarak harekete geçme isteğinizi engelleyen bir şey.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Arkadaşlarınızla bir gün geçirmeye pek hevesli değilsiniz ama bir kere kabul ettiğiniz için geri dönüşünüz yok.

Bugün pek iç açıcı olmasa da gelişmelere şaşıracaksınız. Bugün aktif bir duruş sergileyebilecek ve olayları istediğiniz yere yönlendirebileceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün ne kadar ciddi olursa olsun hata yapmayacaksınız ve bu kesinlikle sevdiklerinizin ağzında acı bir tat bırakacaktır.

Belirli bir şeyi yapmaya söz vermiş ve unutmuş olabilirsiniz. Şimdi bunların hiçbirini itiraf etmeyeceksiniz. Biraz uzlaşma, dahil olan herkes için işleri çok daha kolay hale getirecek, ancak istekli olmanız gerekiyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Pazar sizin için oldukça sosyal bir gün olacak, öyle görünüyor ki ya bir tür etkinlik düzenliyorsunuz ya da bir etkinliğe onur konuğu olarak katılıyorsunuz.

Tamamen ilgi odağı olmayabilirsiniz ancak bir izlenim bırakacağınızdan emin olun. Hatta bazı Yaylar bu vesileyle finansal bir fırsatla karşılaşabilirler.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Son zamanlarda evinizde meydana gelen bir dinamik değişimden yararlanıyorsunuz ve bundan mümkün olduğunca çok fayda elde etmeye çalışacaksınız.

Bunun tadına vardığınızda başkalarını suçlamaktan isteklerinizi kabul ettirmek için onları manipülasyon etmeye kadar her şeyi denemeye hazırsınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Genelde sahip olduğunuz inisiyatif duygusundan yoksunsunuz ve görünüşe göre etrafınızdakiler bu nedenle bugün sizi oldukça hayal kırıklığına uğratacaklar.

Ayrıca, geçmişteki bazı tutkularınız ortaya çıkmaya başlıyor ve bununla ilgili faaliyetler söz konusu olduğunda odağınızı korumayı zor buluyorsunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Pazar için gerçek bir plan ortaya koyana kadar, yapacak bir şey olmadığından şikayet etmenize izin verilmiyor.

Birkaç saatliğine bile olsa riske atmaya veya konfor alanınızdan çıkmaya istekli değilsiniz, ancak çok şikayet ediyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN