Yeni aşklar doğuyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, akrep, oğlak, kova, aslan ve balıklar... İşte 28 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Yeni aşklar doğuyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, akrep, oğlak, kova, aslan ve balıklar... İşte 28 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Yeni arkadaşlıklar veya yeni bir aşk arıyorsanız, bugün ve önümüzdeki birkaç gün boyunca tanıştığınız tüm insanlara açık olmaya çalışın. Bazen evren yolunuza aklınızdaki ideale uymayan insanlar çıkarabilir. Bazen bu insanların gizli erdemleri veya daha sonra keşfedeceğiniz özel yönleri olabilir.

28 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatınıza yeni giren biri hakkındaki fikirleriniz konusunda kendi yargılarınıza güvenmeli misiniz? Bu, evlenen biri ya da böyle birinin akrabası gibi ailenize giren biri olabilir. Ancak bir aile üyesinin arkadaşı da olabilir. Durum ne olursa olsun, yeni birine güvenmeme konusunda güçlü bir duyguya sahip olabilirsiniz. Haklı mısınız? Ciddi endişeleriniz varsa, düşüncenizi etkilenebilecek herkesle paylaşabilirsiniz, ancak bunu nihai bir sonuç olarak ortaya koymayın. Alacağınız yanıt sert olabilir de olmayabilir de. Medenice davrandığınız sürece elinizden geleni yapmış olursunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sürekli hayalini kurduğunuz, istediğiniz gelecek için mi çalışıyorsunuz? Yoksa geleceğinizin sadece elde edebileceğinizi düşündüğünüz yanları için mi çalışıyorsunuz? Burada asıl odaklanılması gereken nokta, hayallerinize ulaşabileceğinize inanacak kadar kendinize güvenip güvenmediğinizdir, istediğiniz şeyin daha düşük bir şekli değil. Yeterince yükseği hedeflemiyorsanız, arayışınız sizi o ikinci seçeneğe götürebilir, ancak aynı zamanda ömür boyu sürecek bir pişmanlığa da neden olabilir. Kendinizi hafife almayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Otorite konumundaki veya büyük bağlantıları olan bir kişi bugün size özel bir rol teklif edebilir. Bu gerçekten istediğiniz bir şey için bir tür deneme olabilir, ancak sizin için tam olarak uygun olmayabilir. İkilemde kalacağınız konu evet deyip dememek olabilir. Eğer bunu gelecekte yapmayı düşündüğünüz işe bir kapı açmak için harika bir yol olarak görüyorsanız, neden yapmayasınız? Deneyim değerli olabilir ve bağlantı da olabilir. Ciddi bir çekinceniz yoksa, bunu yapmalısınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Belki de hiç tanımadığınız biriyle, hatta bir yabancıyla gelişigüzel ve rastgele başlayan bir sohbet sizin için çok aydınlatıcı olabilir. Konuşurken içinizde ortaya çıkan duyguların farkında olarak dikkatle dinleyin. Bu, amacınızın bir boyutunu anlamayı umarak kendinize ve evrene yönelttiğiniz bir sorunun yanıtı olabilir. Bu tür bir enerjiyi ortaya koyduğunuzda, aldığınız işaretlere açık olmalısınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Şu anda hayatınızda bir değişiklik yapmak için yanıp tutuşuyor olabilirsiniz. Bu arzu içinizdeki huzursuz enerjiden kaynaklanıyor olabilir. Bir maceraya atılmak ve hayatınızı hayal ettiğiniz şekilde zenginleştirmek istiyorsunuz. Ancak sırf değişiklik yapmış olmak için yeni bir şeye başlamayın. Bu konuda acele etmeyin. Gerçekten ne istediğinizi ve oraya nasıl ulaşacağınızı derinlemesine düşünün. Önünüze çıkan ilk fırsata atlamak yapılacak en akıllıca şey olmayabilir. Bu ekstra enerjiyi önce araştırma yapmak için kullanın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni arkadaşlıklar veya yeni bir aşk arıyorsanız, bugün ve önümüzdeki birkaç gün boyunca tanıştığınız tüm insanlara açık olmaya çalışın. Bazen evren yolunuza aklınızdaki ideale uymayan insanlar çıkarabilir. Bazen bu insanların gizli erdemleri veya daha sonra keşfedeceğiniz özel yönleri olabilir. Ancak olasılıklara açık kalırsanız, sonunda bir hazine keşfedebilirsiniz. Bazen bir ilişki, siz onu daha sonra değerlendirene kadar bir anlam ifade etmez.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Eğer bir arkadaşınız bugün size alışılmadık ya da normalde düşünmeyeceğiniz bir gezi önerirse, mümkünse gitmeye çalışın. Şimdiye kadar yaptığınızdan biraz daha doğaçlama davranmanız gerekiyor. Son zamanlarda kurallara ya da belki de bazı sınırlamalara takılıp kaldınız ve bu sizi bir rutine sokmuş olabilir. Ancak eğlenceli ve dürtüsel bir şeyler yapabilirseniz, bu sizi bu düşünceden kurtarabilir ve size biraz eğlenme şansı verebilir. Şu anda buna ihtiyacınız var gibi görünüyor.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün bir fikir ortaya atıyorsanız veya bir beyin fırtınası oturumuna katılıyorsanız, büyük ve fantastik fikirlerinizi açıklarken onları mümkün olduğunca basit tutmaya çalışın. Ayrıca, karşınızdaki kişi ya da kişilerin aklınıza gelen fikirle ilişki kurmasına yardımcı olacak bir yol bulmaya çalışın. Fikrinizi bir şekilde o kişinin düşünce tarzına uygun hale getirebilirseniz, bu şekilde onları ikna edebilirsiniz. Herkes sizin yaratıcılığınıza sahip değildir, bu nedenle fikirlerinizi ifade etme şeklinize daha fazla özen göstermeniz başarıya ulaşmanızı sağlayabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi sizi bir tartışma için kışkırtmaya veya kızdırmaya mı çalışıyor? Yoksa sadece bir fikir ayrılığı hakkında sohbet etmeye mi çalışıyor? Yaklaşımını ikinci şekilde görmeye çalışırsanız, bunun sonucunda ortaya çıkan konuşma çok verimli ve aydınlatıcı olabilir. Ancak bunu ilk yolla düşünürseniz, savunmaya geçecek ve o kişinin bakış açısını ciddiye almayacaksınız. Bugün, savunduğunuz bir fikirden emin olsanız bile açık fikirli olmaya çalışın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün aldığınız övgü ve iltifatları, kendinizi küçümseyen bir şekilde savuşturmak yerine kabul etmeye çalışın. Bu hayranlık kalpten geliyor ve karşı tarafa bunun sizin için ne kadar önemli olduğunu göstermek güzel olacaktır. Buna ek olarak, başkalarının sizi nasıl gördüğünü gerçekten anlamanız gerekiyor. Bazen başarılarınızı küçümseme eğiliminde olursunuz ve ne kadar özel ve başarılı olduğunuzun farkına varmazsınız. Bu geri bildirimi dikkate alın. Başardıklarınızla gurur duymalısınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Soru sormak yerine izler ve gözlemlerseniz, kişisel yaşamınızdaki karmaşık bir durum çok daha net hale gelecektir. Savunmada olan biri, eğer siz olayı çözmeye çok niyetli görünüyorsanız, muhtemelen tüm gerçeği paylaşmayacaktır. Ancak rahat görünür ve her şeyi olduğu gibi kabul ederseniz, o kişi gerçekte neler olup bittiğini paylaşmakta kendini daha özgür hissedebilir. Bu sizin için önemli olabilir çünkü yakın zamanda giriştiğiniz ve belki de bu kişinin de dahil olduğu yeni bir girişim üzerinde etkisi olabilir. Sabırlı olun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün kendinizi utangaç hissediyor olabilirsiniz, ancak kendinizi biraz cesur olmaya zorlarsanız, ilginç yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Duygusal yalnızlık hissinin üstesinden gelebilirseniz, bugün başkalarıyla konuşmanın ve paylaşmanın giderek kolaylaştığını görebilirsiniz. Yolunuza çok ilginç ve hatta büyüleyici insanlar çıkabilir. Onlarla tanışma fırsatını kaçırmak yazık olur. Siz de oldukça ilginç ve büyüleyicisiniz, bunu unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN