Yeni sezona reyting rekoruyla başlamıştı: Teşkilat dizinde tam 5 isim ile yollar ayrıldı! Tek bir bölümde rol almıştı...

Yeni sezona reyting rekoruyla başlamıştı: Teşkilat dizinde tam 5 isim ile yollar ayrıldı! Tek bir bölümde rol almıştı...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinde sular durulmuyor. Yeni sezona fırtına gibi başlayan Teşkilat dizisinde yaprak dökümü başladı. Öyle isimler ayrıldı ki duyunca şok olacaksınız! Tam 5 oyuncu diziye veda etti. Bakın Teşkilat dizisinde hangi isimler diziden ayrılmış?

Reyting rekortmeni Teşkilat dizisinde yaprak dökümü başladı. Her Pazar akşamı izleyicilerle buluşan Teşkilat dizisinde tam 5 oyuncu ile yollar ayrıldı. İsimleri duyan izleyiciler şok oldu. O isme bile acımadılar! İşte Teşkilat dizisinden ayrılan 5 oyuncu...

TEŞKİLAT DİZİSİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ

Geçtiğimiz sezon 4 ayrılık ile izleyicilere şok yaşatan Teşkilat dizisinde yarak dökümü başladı. Ayrılıklar sonrası şok yaşayan izleyiciler bu haberle yıkılacak. Yeni sezona hızlı başlayan dizide başrol Çağlar Ertuğrul'un kadroda yer almayacağı biliniyordu. Ancak bu ayrılıklar herkesi şok etti.

5 İSİM BİRDEN AYRILDI

Yeni sezona hızlı giriş yapan Teşkilat dizisinde şok üstüne şok yaşanıyor. Her Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile birlikte tam 5 oyuncu ayrıldı.

m434343-1.jpg

O İSİM BİLE ARTIK YOK!

Teşkilat dizisinin yeni sezonunda Çağlar Ertuğrul, Hakan Boyav, Ezgi şenler, Nihat Altınkaya artık kadroda yer almayacak isimler. TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Teşkilat’ta 5. ayrılık ise Halim karakteri ile genç oyuncu Orhan Arı oldu.

o4334.jpg

Genç oyuncu Orhan Arı Teşkilat yeni sezon ilk bölümde şehit olarak kadroya veda eden isim oldu. Yani Teşkilat dizisinin yeni sezonunda tam 5 oyuncu ile yollar ayrılmış ve ekip yeniden değişmiş oldu. İddialara göre Teşkilat dizisinden önümüzdeki bölümlerde yeni ayrılıklar da yaşanabilir.

TEŞKİLAT YENİ SEZON HİKAYESİ

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu 'Şirket' yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir.

l5454.jpg

Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar. Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer.

Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN