Yeni trend anne sütüyle kahve! Paylaşım sonrası sosyal medya karıştı " Eşime yaptım çok beğendi"

Yeni trend anne sütüyle kahve! Paylaşım sonrası sosyal medya karıştı " Eşime yaptım çok beğendi"

Her geçen gün birbirinden farklı ve enteresan olaylarla karşılaşırken bu kez yepyeni bir trend gündeme bomba gibi düştü. Anne sütüyle yapılan kahvenin satış yapılması duyanları şaşkına çevirdi. Sosyal medyaya düşen o paylaşım ortalığı kasıp kavurdu. İşte detaylar…

Rusya'nın Perm kentindeki bir kafede akıllara gelmeyecek çok enteresan bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre söz konusu bölgedeki café de bir ilke imza atıldı ve menüye anne sütü katkılı latte eklendi. Bunu duyan birçok kişi bu duruma tepki gösterirken yetkililer hemen harekete geçti.

yeni-proje-68.jpg

GERÇEK İNSAN SÜTÜ KULLANIMINA TEPKİ

Sabah'ta yer alan habere göre, Perm merkezli kafe zincirinde, bazı kahve ürünlerinin içine insan sütü ekleme düşüncesi yetkililer tarafından paylaşıldıktan sonra internette bir anda en çok konuşulanlara girdi. Sosyal medyada büyük bir tartışmanın konusu olan bu durumu ortaya çıkaran olay ise malzemenin reklamını yapan posterlerin asılması oldu.

İnsanlar söz konusu reklamın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başlayınca kısa süre içerisinde kahve dükkanı sahibi Maxim Kobelev, kafelerin özel eczane sınıfı torbalarda saklanan gerçek anne sütünü kullanacağını belirttiği bir tanıtım videosu yayınladı.

yeni-proje-69.jpg

SÜTÜN TEDARİKÇİSİ KONUŞTU

Kafenin anne sütü tedarikçisi olan genç bir anne videoda, "Geçenlerde doğum iznine çıktım ve çok fazla anne sütüne ihtiyaç olduğunu gördüm. Bende ise çok var. Eşime kendi sütümle kahve bile yaptım, çok beğendi” açıklamasını yaptı.

Tüm bunların yanı sıra kafe sahibi Kobelev, müşterilere anne sütü veren annelerin tamamının, ürünün güvenli tüketimini sağlamak adına teste tabi tutulduğunu ifade etti. Öte yandan ilk aşamada 40 ila 45 adet anne sütü içeren içeceklerin servis edileceğini yıl sonuna kadar ise bu sayının 1000 ürüne çıkacağını planladığını belirtti.

yeni-proje-70.jpg

Yaşanan bu olay özellikle de sosyal medyada büyük bir yankı uyandırırken bazı vatandaşlar Rusya’nın gıda güvenliği otoritesinin neden olaya karışmadığını ilişkin sorular sormaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN