Yeşilçam'ın devleri buluştu, doğum günü kutladılar

Yeşilçam'ın devleri buluştu, doğum günü kutladılar

Yeşilçam'ın devleri Filiz Akın, Fatma Girik ve Türkan Şoray bir araya geldi. Şoray'ın doğum gününde gerçekleşen buluşmayı Filiz Akın, sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: Benim Kraliçe arkadaşım, bu coğrafyanın en güzel kadını, milyonların gönlünde taht kurmuş Türkan Şoray'ımız...

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, 76 yaşına bastı. Yeşilçam'ın usta isimleri Filiz Akın ve Fatma Girik, Şoray'ın doğum gününde bir araya geldi.

Devlerin buluşmasını sosyal medyadan duyuran Akın, şunları yazdı:

"BU COĞRAFYANIN EN GÜZEL KADINI..."

"Benim kraliçe arkadaşım, bu coğrafyanın en güzel kadını, milyonların gönlünde taht kurmuş Türkan Şoray'ımız; Kızınla, ailenle, sevdiklerin ve sevenlerinle nice sağlıklı, başarılı, bazı günler birlikte olabileceğimiz nice keyifli yılların; doğum günün kutlu olsun. İyilik dilekleri ve güzel duygular için çok teşekkürler."

01.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN