Yeşilçam'ın Şekerpare'si son haliyle mest etti! Yılların eskitemediği kadın: Güzelliğiyle büyüledi

Yeşilçam'ın Şekerpare'si son haliyle mest etti! Yılların eskitemediği kadın: Güzelliğiyle büyüledi

Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından Şekerpare’nin güzeli Yaprak Özdemiroğlu son haliyle mest etti. Yıllara meydan okuyan Özdemiroğlu, bu yaşına rağmen kendine hayran bırakmayı başardı…

Yeşilçam’ın unutulmazlarından olan Şekerpare, Turgut Özakman’ın “Bir Şehnaz Oyun” isimli tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanmış, Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlenmesiyle 1983 yılında Yeşilçam’a adını yazdırmıştır.

Yavuz Turgul’un kalemiyle seyircinin karşısına çıkan filmin başrolünde ise İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu yer alıyordu.

İlyas Salman ve Şener Şen’in yanı sıra filme güzelliğiyle damga vuran Yaprak Özdemiroğlu hafızlara Şekerpare olarak kazınmayı başarmıştı.

sekerpare.jpg

YILLAR GÜZELLİĞİNDEN HİÇBİR ŞEY ALMAMIŞ

Hafızalara güzelliğiyle kazınan oyuncu uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Özdemiroğlu, 58 yaşında olmasına rağmen hala genç kızlara taş çıkarıyor.

sekerpare.png

Son haliyle sosyal medyada gündem olan Özdemir’e, sosyal medya kullanıcıları "O hala şekerpare", "Gençlik iksirini bulmuş gibi", "Yıllar ona uğramamış" gibi yorumlarda bulundu.

sekerpare-1.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN