Yılan dansıyla gündeme bomba gibi düşmüştü! Ebru Polat son paylaşımıyla herkesin ağzını açık bıraktı: "Hemen Sileceğim"

Yılan dansıyla gündeme bomba gibi düşmüştü! Ebru Polat son paylaşımıyla herkesin ağzını açık bıraktı: "Hemen Sileceğim"

Yaptığı cesur paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ebu Polat, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde sütyenli yılan dansı yapan Ebru Polat, öyle bir paylaştı ki hemen silmek zorunda kaldı. Takipçilerinden peş peşe yorumlar geldi. Bu paylaşım çok konuşulur. Bakın ünlü şarkıcı Ebru Polat ne paylaşmış?

Verdiği cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat ifşalarıyla gündem olmaya devam ediyor. Takipçilerinden gelen itirafları paylaşan ve yorum yapan Ebru Polat, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Takipçilerini ters köşe yaptı. Ancak gelen tepkiler üzerine ünlü şarkıcı paylaşımını silmek zorunda kaldı. İşte Ebru Polat'ın gündeme bomba gibi düşen o paylaşımı...

SÜTYENLİ YILAN DANSI YAPTI

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, yürekleri hoplatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı sütyenli yılan dansıyla akılara durgunluk veren Ebru Polat, takipçilerini mest etmişti. Cesur pozlar vermekten çekinmeyen Ebru Polat, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.

k545454-93.jpg

BU SEFER TAKİPÇİLERİNİ TERS KÖŞE YAPTI

Instagram hesabı üzerinden sürekli paylaşımlarda bulunan şarkıcı Ebru Polat, bu sefer takipçilerini ters köşe yaptı. Verdiği cesur pozlarla anılan Ebru Polat, bu defa namaz paylaşımında bulundu.

m3.jpg

Annesinin namaz kıldığı anları paylaşan Ebru Polat, ''Bizim ev hep böyledir. Her gün 5 vakit namaz aksamaz. Kimden ne çıkacağı belli olmuyor değil mi? Boşa dememişler, 'imanla paranın kimde olduğu belli olmaz' diye'' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMI HEMEN SİLDİ

Paylaşımının ardından açıklamada bulunan ünlü şarkıcı Ebru Polat, ''Annem böyle şeylerin göze sokulmasından hoşlanmaz'' sözleriyle paylaşımı sileceğini belirtti.

m6.jpg

CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFINDA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde takipçileriyle soru cevap yapan Ebru Polat, daha önce hiç eşcinsel bir ilişki yaşamadığını ancak bunun için çok kişiden teklif aldığını itiraf etmişti. Ebru Polat, ''Hiç kölen oldu mu?'' sorusuna ise ''Kölem olmak isteyen çok kişi var'' yanıtını verdi.

EBRU POLAT KİMDİR?

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Ebru Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi.

2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı.

İlk albümü 2007 çıkışlı Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı.

Türkiye’ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"’i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

2011'de "Dinle 2011" albümünü yayımladı. Albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısına yorumladı. Ayrıca albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" şarkılarının cover'larına yer verdi. Sonrasında aynı yıl içerisinde "Olanlar Oldu" single'ını sundu. 2012'de "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımladı. Sözlerini Aysel Gürel'in müziğini Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrar yorumladı.


2013 yılında ise "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'larını piyasaya sürdü. 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrar yorumlayan Ebru Polat, 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı. Albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onur, Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkıları yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN