Yılbaşı tatilini değerlendirmek isteyen İstanbullulara 3 öneri! Günübirlik gidip kafa dinlemelik: Geri dönmek istemeyeceksiniz

Yılbaşı tatilini değerlendirmek isteyen İstanbullulara 3 öneri! Günübirlik gidip kafa dinlemelik: Geri dönmek istemeyeceksiniz

Yılbaşı tatili için geri sayım başlarken vatandaşlar tatillerine nerede değerlendireceklerini arıyor. Bu kapsamda yılbaşı tatilini değerlendirmek isteyen İstanbullulara 3 öneri ile geldik. Günübirlik gidip kafa dinleyebileceğiniz hatta asla geri dönmek istemeyeceğiniz, şehrin kalabalığından ve stresinden uzak o yerler…

Yılbaşını gezerek değerlendirmek İstanbullular nereye gidecekleri konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsa bu haber tam da size göre. Aydınlık'ta yer alan habere göre, yılbaşı tatilinde kafa dinleyebileceğiniz, şehrin stresinden uzaklaşacağınız, akşın doğa ile iç içe olacağınız yerleri sıraladık. Hem yakın mesafe hem de doğa ile iç içe olacağınız bu yerler gidip de dönmek istemeyeceğiniz mekanlar haline gelecek.

YILBAŞINDA GİDİLEBİLECEK İSTANBUL’A YAKIN YERLER

ORMANYA/KOCAELİ

yeni-proje-9.jpg

Bir yanda filmlerden fırlamış hobbit evleri bir yanda doğanın eşsiz güzelliği ile tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmezlerinden birisi İstanbul’a yakınlığıyla bilinen Ormanya’dır. Akşam kamp yapmak isteyenlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bu yerde Kocaeli Belediyesi 4 gün boyunca ücretsiz kamp alanı imkanı sağlıyor. Bunun yanı sıra Sapanca Gölü’nün Ormanya’ya yakın olması da orayı cazip kılıyor.

ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ/BURSA

yeni-proje-11.jpg

Yılbaşının tadı karla geçirilir diyenler için bir numaralı tercihlerinden biri Bursa’nın incisi Uludağ’dır. Akşam hem İstanbul’a yakın olması hem de karlı bir yılbaşı imkanı sağladığı için Uludağ özellikle de kar severlerin ve kayak severlerin tercih edebileceği yerler arasında yer alıyor. Öte yandan Uludağ kayak merkezi, Kartepe ile birlikte kayak yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bir yer iken Kartepe’de henüz kayak yapacak seviyede kar olmadığını da belirtmek gerekiyor.

KIYIKÖY/KIRKLARELİ

yeni-proje-10.jpg

Kırklareli'nin en beğenilen yerlerinden olan Kıyıköy, akşam deniz kenarında güzel bir yılbaşı tatili yapmak isteyenler için benzersiz bir seçim olacaktır. Özellikle de İstanbul’a yakın olmasından dolayı tercih edilebilecek olan bu yer, İğneada Longoz Ormanları’na da yakın. Adeta bir ege kasabasını hatırlatan bu yer doğal güzellikleri ile görenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. Etrafında yer alan şelaleler ve mağaralar benzersiz bir deneyim sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN