Yıldız Tilbe bir dönemi geride bıraktı! Flaş imaj değişikliği: Gören şaştı kaldı!

Yıldız Tilbe bir dönemi geride bıraktı! Flaş imaj değişikliği: Gören şaştı kaldı!

Yıldız Tilbe saçlara el attı! Twitter'ı aktif olarak kullanan Yıldız Tilbe son paylaşımıyla yeni imajını sevenlerine gösterdi. Tilbe, kısa kestirdiği saçlarla eski imajına veda etti. İmaj değişikliğine giden şarkıcıdan yeni fotoğraf geldi.

Türkiye'nin en beğenilen şarkıcıları arasında yer alan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından paylaştığı çılgınlıklarına bir yenisini ekledi. Son olarak Newton ve yer çekimi hakkında görüşlerini paylaşan ünlü isim bu kez de yıllardır uzun tuttuğu saçlarına verdiği yeni imajla takipçilerini şaşırttı.

yildiz-tilbe3.jpg

SIRADIŞI SANATÇIDAN SIRADIŞI PAYLAŞIMLAR

Yaptığı paylaşımla kısa kestiği saçlarını gösteren Tilbe, paylaşımına "Saçımı kestim, kınalarım. Oturuyorum hanım hanım, ne yapayım? Kısa oluverdi birden iyi oldu. Yüzüme düşen saç taneleriyle anlaşamıyorduk" notlarını düştü.

İşte Yıldız Tilbe'nin yeni imajı...

yildiz-tilbe-sacini-kesti.jpg

yildiz-tilbe2.jpg

"YER ÇEKİMİNE İNANMIYORUM" DEMİŞTİ

Tilbe daha önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımla "Bence yer çekimi diye bir şey yok, olsaydı hiç kimse ve hiçbir şey yeryüzünde duramazdı, yerin dibine geçerdi. Her şey, güneş nasıl havada duruyorsa, gezegenler nasıl yerinde dönüp, duruyorsa, bizde öyle duruyoruz. Yerçekimi nasıl olsun, yer niye çeksin, çekse böyle mi olur? Her şey birbirini gayet itiyor bence, bir çekim değil de itim gücü var. Bence yer de bizi itiyor, gök de. Farkında değiliz, yoksa yürüyemezdik. Kuşlar, uçaklar uçmazdı. Newton'la aynı fikirde olmak zorunda mıyım?" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN