Yıldızlar topluluğuydu fişi çekildi! Kanal kararını verdi: Büyük umutlarla başlamıştı ama...

Yıldızlar topluluğuydu fişi çekildi! Kanal kararını verdi: Büyük umutlarla başlamıştı ama...

Yeni başlayan dizilerin hızla final yapması televizyon dünyasının kaçınılmaz bir gerçeğidir. Ekranların sevilen o dizisi için kanal ise kararını verdi. Büyük umutlarla başlamıştı ama ne yazık ki fişi çekildi...

Televizyon dünyası her yıl binlerce diziye ev sahipliği yapar. Ancak ne yazık ki, bu dizilerin birçoğu uzun soluklu bir hayat sürdüremez ve kısa süre içinde ekrandan silinir. Yeni başlayan dizilerin çoğu, beklentileri karşılayamayarak birkaç bölüm sonra final yapar. İstenilen başarıyı yakalayamayan o dizinin de fişi çekildi.

YILDIZLAR TOPLULUĞUYDU FİŞİ ÇEKİLDİ! KANAL KARARINI VERDİ: BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAMIŞTI AMA...

Türk televizyon dizilerinin çoğu gibi, "Maviye Sürgün" de reytinglerle savaş verirken sonunda pes ediyor. Dizi, başlangıcında büyük umutlarla ve iddialı bir kadroyla ekranlara gelmişti. Ancak, zaman içinde düşen reytingler ve izleyici kaybı, yapım ekibini zor bir kararın eşiğine getirdi. "Maviye Sürgün" artık reyting kurbanı olarak son buluyor.

maviye-surgun.jpg

Başrollerini deneyimli oyuncuların üstlendiği bu dizi, Türk televizyon dünyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyordu. Ancak, birçok dizinin karşılaştığı zorlu rekabet ortamında ayakta kalmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. "Maviye Sürgün" de bu rekabetin kurbanı oluyor.

Show Tv ekranlarında yayımlanan Maviye Sürgün dizisi ilk olarak 25 bölümlük olarak belirlenmişti. Ancak reytinglerde umduğunu bulamayan dizi 13. bölümüyle ekrana veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN