Yıllar ona da acımadı! Türk sinemasının yakışıklısı Kenan Kalav'ın son hali görenleri şaşırttı

Yıllar ona da acımadı! Türk sinemasının yakışıklısı Kenan Kalav'ın son hali görenleri şaşırttı

Türk sinemasında bir döneme damga vuran Kenan Kalav yıllar sonra ortaya çıktı. Sinemaya ara veren usta aktör uzun bir süredir ortalarda görünmüyordu. Bakın ünlü sanatçı nerede ortaya çıktı?

Türk jönleri arasında bir dönemin yakışıklı oyuncusu Kenan Kalav yıllar sonra ortaya çıktı. Yeşilçam'ın başarılı jönü öyle bir yerde çıktı görenler şaşırdı. Sevgilisi ile paylaşım yapan Kalav bakın şimdi ne halde?

Çok sayıda usta isimle başrol oynayan bir dönemlerin en yakışıklı jönü Kenan Kalav, yıllar sonra sevgilisiyle ortaya çıktı. Yeşilçam'ın usta ismi oyunculuğu bırakmıştı. Başka bir ülkeden paylaşım yapan Kalav, bakın nerede yaşıyor?

kenan.jpeg

YEŞİLÇAM'IN YAKIŞIKLI JÖNÜ ORTAYA ÇIKTI

Çalıkuşu dizisinde Aydan Şener ile başrol oynayan Kenan Kalav, oynadığı rol ile hafızalara yer edinmişti.

yesilcam.jpg

Çok sayıda filmde de başrol oynayan Yeşilçam'ın yakışıklı jönü yıllar sonra yaptığı bir paylaşımla herkesi şaşırttı.

kenankalav.jpg

YABANCI SEVGİLİSİYLE PAYLAŞIM YAPTI

Sevgilisi ile poz veren Kenan Kalav'ın Barcelona'ya yerleştiği ortaya çıktı. Yabancı sevgilisi Rosa ile aşk dolu bir paylaşım yapan Kalav'ın yıllar içindeki değişimi görenler şaşırttı.

rosakenan.jpg

Çoğu seveni Kenan Kalav'ı tanımakta zorlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN