Yıllar önce cinsiyet değiştirip evlenmişti! Rüzgar Erkoçlar'ın son halini görenlerin ağzı açık kalacak!

Yıllar önce cinsiyet değiştirip evlenmişti! Rüzgar Erkoçlar'ın son halini görenlerin ağzı açık kalacak!

Emret komutanım dizisi ile hayatımıza giren Nil Erkoçlar, herkesi şaşırtarak Rüzgar Erkoçlar olmuştu. Peki şuan nerde ve nasıl bir hayat yaşıyor merak ediliyor. İşte detaylar...

Nil Erkoçlar olarak birçok reklam ve dizi projesinde yer almıştı, çok büyük bir karar alarak cinsiyet değiştir. Rüzgar Erkoçlar şuan nerde? Ne yapıyor? Detaylar haberimizde…

dizi

RÜZGAR ERKOÇLAR SON HALİYLE AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI! CİNSİYET DEĞİŞTİRİP EVLENMİŞTİ EŞİYLE FENOMEN OLDU KARDEŞİ DE CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞTİ

Cinsiyet değiştirip evlendi ve son durum görenleri şaşırttı... Nil Erkoçlar birçok dizi ve reklam filminde oynamasına rağmen Emret Komutan Fotoğraf dizisinde canlandırdığı Fato rolüyle asıl ününü kazandı. 2013 yılında radikal bir karar alan Nil Erkoçlar cinsiyetini erkek olarak değiştirip adını da Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti. Ablası da erkek olarak cinsiyetini değiştirmişti. Rüzgar Erkoçların son halini görenler gözlerine inanamadılar. Son dönemlerde  eşi ile sosyal medyada çok sık paylaşımlar yapıyor. bulunuyor.

'Emret Komutan' dizisindeki 'Foto Fato' karakterine hayat vermişti. 2000li yılların fenomen dizisi ile ünlenen Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirip Rüzgar Erkoçlar oldu. cinsiyet değiştirip yeni bir yaşam tarzı seçen Rüzgar Erkoçlar şuan neler yapıyor? nasıl bir hayat yaşıyor dersiniz. 

Rüzgâr Erkoçlar olarak adından söz ettiren ve bir süre sonra evlenen ünlü oyuncu, kendisi eşi ve ailesi ile berber magazinden uzak bir  hayat sürmektedir.

İŞTE RÜZGAR ERKOÇLAR'IN SON HALİ

"Değişimden sonra kendi mesleğimle ilgili iş yapmıyorum" diyerek uzun süre mesleğini yapamayan başarılı oyuncu pek çok iş kolunda çalışarak yoluna devam etmişti.

Tuğba Erkoçlar ile mutlu bir evliliğe sahip olan Rüzgâr Erkoçlar, sosyal medyada oldukça aktif.

Tonlu görüntüsü dikkat çeken oyuncunun son hali belli oldu.

Rüzgâr Erkoçlar'ın son hali, "Yakışıklısın", "Hep mutlu ol", "Kalbinde kal helal kal" yorumlarına yer verdi.

Erkoçlar'ın ablasının da cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı.

Gül Erkoçlar'ın ağabeyinin izinden giderek erkek olmak için ameliyat olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bir zamanlar kardeş olan Rüzgar ve Görkem Batu Erkoçlar'ın, şimdi kardeş olarak yaşıyorlar. Her zaman bir aile olarak bir araya gelirler.

Görkem Batu Erkoçlar özel bir firmada grafik tasarımcı olarak çalışmaktadır. Onun da bir kız arkadaşı var.

İlişki Durumu Karışık dizisiyle üne kavuşan oyuncu Aybike Esin Tumluer de 2017 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı ile yeni bir hayata geçiş yaptı.

ADINI "ATLAS KARAN" OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Ameliyattan sonra adını 'Atlas Karan Tamluer olarak değiştiren ünlünün son fotoğrafı ortaya çıktı.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Tiyatro sahnesine çıkan Atlas Karan Tumluer'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Ünlü oyuncuyu görenler "değişmiş" şeklinde yorumlar yaptı. 

NESLİHAN DOĞRUSÖZ

'Benim Tarzım' programıyla üne kavuşan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu. Cinsiyet değiştirip Doruk adını alan ünlü isim evlilik teklif etti ama aşkları ayrılıkla sonuçlandı.

AHMET MELİH YILMAZ

Cinsiyet değiştirdiğini gizlemeyen Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dönüşümünü gözler önüne serdi.

Ankaralı oyuncu, Instagram hesabından yeni bir kare paylaşmayı da ihmal etmiyor. Oyuncunun kesin hali bugün uzun süredir magazin gündeminde.

MELEK ERKOÇLAR

Rüzgar Erkoçların cinsiyet değiştirmesinden bir yıl sonra küçük kız kardeşi Melek Erkoçlar, cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu ve kızına Görkem Batu adını verdi.

SELİN CİĞERCİ

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan, Gökhan Çıra ile evlenen ve ardından boşanan Selin Ciğerci, kendini güzelliğe adamıştır. Kendi markasını çıkararak adından söz ettiren Ciğerci, geçtiğimiz günlerde Çıra ile anlaştı.

DEVRAN ÇAĞLAR

Sesi ile 80'li yıllara yön veren ve 2019 yılında aramızdan ayrılan Devran Çağlar, 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu.

BEREN GÜNEY

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Güney, Kerem Tunceli'nin kendisine attığı mesajı ifşa etmesiyle ünlendi.

AYTA SÖZERİ

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan Aita Sözeri, genç yaşta cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu. Sözeri bugün de sık sık sahnede.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN