Yine de şansınızı deneme zamanı! Koç, boğa, ikizler, akrep, yay ve kovalar... İşte 22 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Yine de şansınızı deneme zamanı! Koç, boğa, ikizler, akrep, yay ve kovalar... İşte 22 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Herkesi her an memnun edemezsiniz ama bazı insanları bazı zamanlar memnun edebilirsiniz. Sadece birinin onayını alamadığınızda bu düşünce sizi rahatlatır. Ancak bugün bir kişinin ya da bir grubun takdirini tamamen kazanabilirsiniz.

22 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir süredir, olduğunuzdan biraz daha sosyal olma fırsatınız olabilir. Size aptalca bir fikir gibi gelse bile bu fırsata burun kıvırmayın. Moralinizi yükseltmeniz ve olduğunuzdan daha pozitif olmak için çalışmanız gerekiyor ve dışarı çıkıp eğlenebileceğiniz insanlarla birlikte olmak bunun için ve genel olarak sağlığınızı korumak için çok önemli. Ayrıca bugün veya yakın gelecekte karşınıza çıkabilecek diğer sosyal fırsatlara da evet demeniz tavsiye edilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Son teslim tarihi yaklaşan bir proje için ihtiyaç duyacağınızı bildiğiniz bir kaynağa sahip olmadığınız için endişeli ve hatta paniklemiş olabilirsiniz. Endişelenmeyin, aklınıza bile gelmeyen birçok tanıdığınız var ve muhtemelen tam olarak ihtiyacınız olan şeyi bulabilirsiniz. Bugün, size bir iyilik yapmaktan veya yardım etmekten mutluluk duyacak tanıdığınız kişilerin bir listesini yapın. Birinin - belki de hemen aklınıza gelmeyecek birinin - tam olarak ihtiyacınız olan şeye sahip olduğunu ve yardımlarını sunmaya çok istekli olacağını göreceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir zaman makineniz yok bu yüzden bir şeyin eskiden olduğu halini yeniden canlandıramazsınız. Bunu duymak size çok saçma bir şeymiş gibi gelebilir, çünkü gayet açıktır. Ancak, geçmişe takılıp kalmayı bırakabilmeniz için şu anda ihtiyacınız olan hatırlatma bu olabilir. Eski bir anıyı sürekli olarak yeniden hatırladığınızda ve şimdi ve burada onu özlediğinizde, şu andaki varlığınızdan vazgeçmiş olursunuz ve bu çok büyük bir kayıptır. O eski hatıra için minnettar olun ama bu anı da elinizden geldiğince özel kılmak için kendinize söz verin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Size yanlış yapan biriyle barışmak istemeyebilirsiniz, ancak çok derin başka bir niyetiniz vardır. Bu kişi size bir şekilde ihanet ettiği için, size yaptıklarının tüm sonuçlarını bilmesini isteyebilirsiniz. Size nasıl haksızlık ettiğini ve bunun sizin için ne kadar zarar verici olduğunu anlaması gerekir. Şu anda bunu anlamadığını düşünebilirsiniz, ancak bunun asla gerçekleşmeyeceğinden de korkuyor olabilirsiniz. Ama olacak. Sabırlı olun.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün ortam değişikliği size çok iyi gelebilir. Şu anda kendinizi kafeste volta atan bir aslan gibi hissediyor olabilirsiniz, durmuş gibi görünen bir girişimin ilerlememesi nedeniyle huzursuz ve endişeli olabilirsiniz. Şu anda işleri yeniden hareketlendirmek için hiçbir şey yapamayabileceğinizden, sizi motive edecek ve entelektüel olarak canlandıracak yeni bir şeyler arayabilirsiniz. Buna ihtiyacınız var ve bu sizin için iyi olacak. Dikkatinizi dağıtacak ilginç şeyler arayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir sorunu ele almak için bazı sorular sormanız gerekir. Bu sorular karşınızdakinin gardını almasına neden olabileceğinden, bunu yapmaktan kaçınıyorsunuz. Bilmeniz gereken şeyi bulmak için başka bir yol bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bunu ertelemeye devam etmeyin. Soru sormak karşınızdakini savunmaya geçirse de, bu cevapları almadan elinizden gelenin en iyisini yapamazsınız. Bazı tartışmalar yaşanabileceğini, ancak bu tartışmalar neticesinde alacağınız yanıtların size yardımcı olacağını kabul ederseniz, o zaman bu tartışma bir amaç için bir araç olur.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yıpranmış bir yola kıyasla, asfaltlanmış bir yolda seyahat etmek daha rahattır. Zor olan kısım sizin için çoktan aşılmıştır, böylece huzur ve rahatlık içinde yolunuza devam edebilirsiniz. Şu anki girişiminizde önünüzde sorunsuz bir yol seçeneği olabilir ve bundan mutlu olabilirsiniz. Ancak, başka bir seçenek de olabilir - sizin için o kadar kolay ve pürüzsüz olmayacak, ancak genel olarak çok daha zengin ve keyifli bir deneyime dönüşebilecek bir seçenek. Elbette daha zor olacaktır, ancak kazanacaklarınız buna değecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Ne yazık ki, yapmak istediğimiz bir şeyi yapmak için son şansımız kaldığını fark edemeyiz. Yapmak için can attığınız bir şey varsa ve şansınızın asla tükenmeyeceğini düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz. Fırsatınız varken değerlendirin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Herkesi her an memnun edemezsiniz ama bazı insanları bazı zamanlar memnun edebilirsiniz. Sadece birinin onayını alamadığınızda bu düşünce sizi rahatlatır. Ancak bugün bir kişinin ya da bir grubun takdirini tamamen kazanabilirsiniz. Tek sorun, sunmak istediğiniz fikirler konusunda kendinize gerektiği kadar güvenmiyor olmanız olabilir. Belki de fikirlerinizin reddedileceğinden ya da daha kötüsü alay konusu olacağından korkuyorsunuz. Yine de şansınızı deneyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Son zamanlarda biri sizi "tavırlı" olmakla suçladı mı ya da en azından bunu size ima etti mi? Belki de bir başkasının emirlerine veya talimatlarına uymak zorunda olduğunuz için kendinizi kırgın hissediyorsunuzdur. Bu durum, sosyal bir çevre içinde, iş için değil de zevk için dahil olduğunuz bir proje ya da grup içindeyse pek rahatsız edici olabilir. Belki de kendinizi, emirleri veren kişiden daha nitelikli hissediyorsunuzdur. Belki de öylesinizdir. Ancak yine de edinmeniz gereken deneyimler ve öğrenmeniz gereken şeyler var. Bunu keyifli bir öğrenme deneyimi olarak görmeye çalışın, o zaman emirleri kimin verdiğinin bir önemi kalmayacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anda yeni bir şeyler öğrenmeye odaklanmış olabilirsiniz ve bu özellikle sizin için her zaman harika bir şeydir. Zihniniz meraklıdır ve bilgi edindiğinizde ve yeni beceriler öğrendiğinizde mutlu ve konsantre olursunuz. Bugün, bu zamanı boşa harcamadığınızdan emin olun. Öğrenmeye çalıştığınız materyal tercih edebileceğinizden daha sıkıcı görünse bile, yine de araştırın. Şu anda pek çok bilgi edinme sürecindesiniz ve bunun bir nedeni var. Öğrendiğiniz her şeyin yakında sizin için bir faydası olacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir an için yetenekli bir yazar olduğunuzu hayal edin. Belki de öylesinizdir. Sonra kendi başyapıtınızı yazdığınızı hayal edin - çok gurur duyduğunuz bir şey. Peki ya bu başyapıt sizden başka hiç kimse tarafından okunmazsa? Yine de bir başyapıt mıdır? Elbette öyledir ve siz yine de ondan bir şeyler kazanmışsınızdır; örneğin ortaya ne kadar harika bir şey çıktığını bilmenin keyfi ve onu yazarkenki yaratıcı süreçten aldığınız keyif ve tatmin gibi. Ancak, bu okunmak içindir - tıpkı şu anda zihninizde yaratmakta olduğunuz ve gün ışığını görmeyi hak eden bir şey gibi. Bu, fikrinizi bir sonraki makul adıma taşımanız için sizi cesaretlendirecek bir mesajdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN