Yiyecekleri bozulmadan saklayın! Folyo, streç film devri bitti! Kullan at yapmayın tam 100 kez kullanın

Yiyecekleri bozulmadan saklayın! Folyo, streç film devri bitti! Kullan at yapmayın tam 100 kez kullanın

Ev hanımlarına en büyük sorunu kolay bozulan yiyecekler olurken bu yöntem ile yiyecekleriniz uzun süre tazeliğini koruyacak. Ne alüminyum folyo ne de streç film Bu yöntem bambaşka bir deneyim sunuyor. Hem tasarruf sağlarken hem de çevreye katkı sağlıyor. İşte yeni nesil yiyecek saklama yöntemi…

Yiyecekleri uzun süre saklamak için streç film ya da alüminyum folyo kullananlar bu yöntem ile tanıştıktan sonra tüm bildiklerini unutacak. Yiyecekleri uzun süre bozulmadan saklamak için uygulayabileceğiniz belli başlı püf noktalar bulunuyor. Ancak son zamanlarda viral olan bu yöntem herkesin vazgeçilmezi olacak. Üstelik kullan at yapmanıza gerek kalmadan Tam 100 kez kullanma imkanı da sunuyor. İşte yeni nesil yiyecek saklama yöntemi…

1 DEĞİL TAM 100 KEZ KULLANIN

Sıfır atık projesi ile üretilen balmumu kumaşı hayatınızın kurtarıcısı olacak. Bozulmaya müsait olan yiyeceklerinizi uzun süre saklayabilmek için kullandığınız alüminyum folyo ya da streç film gibi klasik yöntemlerin aksine balmumu mucizesinden yararlanın.

balmumu-saklama.jpg

Son zamanların viral olan gıda saklama yöntemleri arasında yer alan balmumu saklama kumaşları yiyeceklerin uzun süre taze kalmasını sağlıyor. 100 kez yıkayıp tekrar kullanma fırsatı tanıyan balmumu kumaşı yavaş yavaş bütün evlere yayılmaya başladı.

balmumu-saklama-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN