YKS sonrası keyifle izlenecek, kültür zengini dizi ve filmler! Bu listeye bakmadan televizyon karşısına geçmeyin

YKS sonrası keyifle izlenecek, kültür zengini dizi ve filmler! Bu listeye bakmadan televizyon karşısına geçmeyin

Milyonlarca YKS adayı, geçtiğimiz hafta sonu sınava girdi. Sınav sitresini omuzlarından atan adaylar keyifle izlenecek diziler aramaya başladı. Bu listeye bakmadan dizi ve film izlemeye kalkmayın. İşte keyifle izlenecek, kültür zengini dizi ve filmler...

BURAK ÖZTOPRAK

YKS sonrasında yeni bir diziye başlamak ya da güzel filmler izlemek isteyen adaylar için yeni bir liste hazırladık. IMDb puanları ve eleştirmen yorumlarına göre yapılan listeyi keyifle izleyeceksiniz. İşte izlemeniz gereken o filmler...

DİZİ VE FİLM DÜNYASINA DALIN

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu sona erdi ve şimdi rahatlama zamanı! Hem keyifli vakit geçirmek hem de farklı kültürleri keşfetmek için dizi ve film dünyasına dalmaya ne dersiniz? İşte IMDb puanları ve eleştirmen yorumlarıyla derlediğimiz, kaçırmamanız gereken yapımlar:

Diziler:

ae3775d5c1fbd0f413fe136d6fce52c9.jpg

The Crown (Netflix): İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çalkantılı tarihini gözler önüne seren bu görkemli yapım, hem oyunculukları hem de prodüksiyon kalitesiyle büyülüyor.
Crown (Netflix) dizi afişi

hbo-2.jpg

Chernobyl (HBO): 1986 yılında yaşanan Çernobil faciasını konu alan bu mini dizi, gerçekçi anlatımı ve etkileyici atmosferiyle izleyenleri derinden sarsıyor.
Chernobyl (HBO) dizi afişi

design-for-life-23-006.jpg

Dark (Netflix): Alman yapımı bu bilim kurgu dizisi, zaman yolculuğu ve paralel evrenler temasını işleyerek izleyenleri zihinsel bir yolculuğa çıkarıyor.
Dark (Netflix) dizi afişi

mindhunter-season-3-release-date-cast-and-story.jpeg

Mindhunter (Netflix): FBI'ın davranış bilimleri biriminin seri katillerle yaptığı görüşmeleri konu alan bu dizi, gerilim dolu anlarıyla nefes kesiyor.
Mindhunter (Netflix) dizi afişi

00143e70-1600.webp

Normal People (Hulu): İrlanda'da geçen bu romantik drama, iki gencin karmaşık ilişkisini anlatırken büyüme ve kendini keşfetme temalarını işliyor.
Normal People (Hulu) dizi afişi

Filmler:

parasite313389-v2.webp

Parasite (2019): Güney Kore yapımı bu kara komedi, sınıf farklılıklarını çarpıcı bir şekilde ele alırken izleyenleri şaşırtmayı başarıyor.
Parasite (2019) film afişi

mv5bmzgzzji1yjqtnwqyos00mju5lwewzwqtyjg4mtaxnwiwywvixkeyxkfqcgdeqxvynzi1nzmxnzm-v1.jpg

1917 (2019): I. Dünya Savaşı'nda geçen bu film, tek plan sekans tekniğiyle çekilerek izleyicileri savaşın içine çekiyor.
1917 (2019) film afişi

burning-portrait-of-a-lady-on-fire-celine-sciamma-1.jpg

Portrait of a Lady on Fire (2019): 18. yüzyıl Fransa'sında geçen bu romantik drama, iki kadının yasak aşkını anlatırken görsel bir şölen sunuyor.
Portrait of a Lady on Fire (2019) film afişi

xkh1tzewxsofjqgk6iafu2qm1qp.jpg

The Lighthouse (2019): İki deniz feneri bekçisinin izole bir adada yaşadıkları psikolojik gerilimi konu alan bu film, atmosferi ve oyunculuklarıyla dikkat çekiyor.
Lighthouse (2019) film afişi

2052814-2025x1270-desktop-hd-the-farewell-2019-wallpaper-photo.jpg

The Farewell (2019): Çinli bir ailenin büyükannelerinin hastalığını ondan saklamaya çalışmasını konu alan bu film, hem güldürüyor hem de düşündürüyor.
Farewell (2019) film afişi

Bu öneriler sadece başlangıç! Farklı türlerde ve dillerde daha birçok kaliteli yapım keşfetmek için sinema ve dizi platformlarını gezmeye başlayabilirsiniz. Unutmayın, iyi bir film veya dizi sadece eğlendirmekle kalmaz, aynı zamanda size yeni bakış açıları kazandırır ve ufkunuzu genişletir. Şimdiden iyi seyirler!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN