Yoğun bakımda olan Nuri Alço'nun eşinden açıklama: Bunu da atlatacağız

Yoğun bakımda olan Nuri Alço'nun eşinden açıklama:  Bunu da atlatacağız

Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde fenalaşırken, oyuncunun beynine pıhtı attığı öğrenildi. Oyuncunun eşi Burcu Alço ise yaptığı açıklamada, "Eşim beynine pıhtı atması sonucu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatta tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız" dedi.

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Nuri Alço, dün akşam üstü evinde fenalaştı. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye götürülen ünlü oyuncu, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.

Hastane yönetiminin 73 yaşındaki Alço’nun sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Sanatçı Nuri Alço Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız kan sulandırıcı (antikoagülan) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır" ifadelerine yer verildi.

1-008.jpg

'TANIDIĞIM EN GÜÇLÜ ADAMDIR'

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço da sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Burcu Alço, paylaşımında "Eşimin sağlık durumu hakkında genel bir bilgilendirme yapmak istedim. Çok fazla arayan soran var, geri dönüş yapamıyorum... Eşim beynine pıhtı atması sonucu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatta tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabbim onu benim, ailemizin ve sevdiklerimizin başından eksik etmesin. Sizler de dualarınızı eksik etmeyiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN