Yollarda görürseniz hemen poşete toplayın! Pazarda kilo kilo gidiyor: Çocuktan yaşlıya faydalı, öksürüğü hemen kesiyor

Yollarda görürseniz hemen poşete toplayın! Pazarda kilo kilo gidiyor: Çocuktan yaşlıya faydalı, öksürüğü hemen kesiyor

Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuk algınlığı da artmış durumda. Soğuk algınlığı ve gribe iyi gelmesiyle bilinen ve yol kenarlarında yetişen o bitkiyi toplayanlar ise adeta köşeyi dönüyor. İşte, hepimizin burnunun dibinde olan ama hiçbirimizin bilmediği bitki ve faydaları...

İbrahim Saraçoğlu tarafından keşfedilen açlık otu, yol kenarlarında yetişen ve bedavaya ulaşabileceğimiz bir bitki olurken bu otu toplayarak pazarda satanlar paraya para demiyor.

Kronik öksürüğe iyi geldiği gibi kilo kontrolü de sağlayan bitkinin birçok mucizevi etkisi bulunuyor. İbrahim Saraçoğlu ise bitkinin kurutularak tüketilmesini öneriyor.

aclik-otu-nedir-1.jpg

AÇLIK OTU NEDİR?

İbrahim Saraçoğlu'nun önerisinin ardından rağbet görmeye başlayan açlık otu, çocuklardan yaşlılara kadar herkes için oldukça faydalı. Düzenli tüketimde birçok mucizevi etki gösteren bitki, bağırsak sorunlarını düzenleyerek sindirimi kolaylaştırıyor.

Özellikle kışın başlayan nezle ve grip gibi salgınlarla mücadele eden bitki, kronik öksürüğü de anında kesiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN