Yonca Evcimik'ten yıllar sonra gelen itiraf! Herkesin ağzı açık kaldı "Annem istiyor diye..."

Yonca Evcimik'ten yıllar sonra gelen itiraf! Herkesin ağzı açık kaldı "Annem istiyor diye..."

1992 yılında Harun Özakıncı ile dünyaevine giren başarılı sanatçı Yonca Evcimik, 1997 yılında sona eren evliliği hakkında tarihi itiraflarda bulundu. Bakın ünlü sanatçı biten evliliği hakkında neler söyledi?

1992'de "Kendine Gel", 1994'te "Yonca Evcimik '94", 1995'de "I'm Hot For You", 1998'de "Günaha Davet", 2001'de "Herkes Baksın Dalgasına", 2008'de "İbret Öyküsü" ve son olarak 2014'te "15." albümlerini yayınlayarak adından söz ettiren başarılı şarkıcı Yonca Evcimik, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

1992 yılında Harun Özakıncı ile dünyaevine giren başarılı sanatçı, 1997 yılında sona eren evliliği hakkında tarihi itiraflarda bulundu.

360 TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 360 Derece programına konuk olan Yonca Evcimik, 1997 yılında biten evliliği hakkında konuştu.

"ANNEM İSTİYOR DİYE EVLENDİM"

Annesi istediği için evlendiğini vurgulayan başarılı sanatçı, "Her anne gibi benim annem de evlenmemi istedi. Ben annem istiyor diye evlendim, yoksa evlenmezdim. Babam rahmetli olduktan sonra 'annem acaba evlensen mi?' dedi. Ben boşandıktan sonra da 'asla evlenme, hayatını yaşa' demeye başladı. Annem torun sahibi olmak istedi ama biz ona bolca dört ayaklı torun verdik. Hiç çocuk isteğim olmadı. Sorumluluk sahibi bir insanım ama bu hayattaki görevim anne olmak değil demek ki. Bunu kendimde eksiklik olarak da görmüyorum" ifadelerini kullandı.

y.webp

BOŞANIRKEN AŞIKTIM

Kalaycıoğlu'nun "Annenin görmesini istediğin için evlendin. Aşık olmamış mıydın?" sorusuna da yanıt veren Yonca Evcimik şunları söyledi:

"Aşık olarak evlendim. Boşanırken de aşıktım ama hayatta ideallerimiz birbirimizi tutmadı. Birbirimizi üzmeye ve kırmaya başlayınca boşandık. İşim gereği evlilikte baskın karakterdim. O dönemde her şeyin altında kalkarız diye düşündük ama olmadı.​​​​​​​

DUVAR GİBİ DURAN BİR İNSANLA BEN YAPAMAM

Biz 4 sene evli kaldık, şimdikiler 1 ay sonra boşanıyor. Toplamda 10 sene birlikteydik. Evliliğim sürmedi diye kendimi hiçbir zaman hırpalamadım. Her an yeniden evlenebilirim. İnsanlık hali bu her an her şey olabilir. Ağır ve duvar gibi duran bir insanla ben yapamam. Eğlenebileceğim biriyle olmak isterim. Benim öyle kriterim yok, gönlüm nereye kayarsa. Ayran gönüllü biri değilimdir, ilişkilerim hep yıllarca sürdü"

y3.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN