Yurt dışından telefon getirenleri sevindirecek yeni karar çıktı! 2 defaya mahsus olarak izin verilecek

Yurt dışından telefon getirenleri sevindirecek yeni karar çıktı! 2 defaya mahsus olarak izin verilecek

Geçtiğimiz aylarda yurt dışından getirilen telefonlara ilişkin kamuoyunu endişelendiren bir karar yayımlanmıştı. Bu kararın ardından şimdi de sevindirici bir haber geldi. Artık iki defaya mahsus izin verilecek. İşte detaylar…

CB Dijital Dönüşüm Ofisi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla vatandaşları sevindirecek bir haber verdi. Yurt dışından getirilen telefonlara ilişkin alınan bu karar vatandaşı rahatlattı. Karar kapsamında 120 günlük kayıtsız kullanım süresi uzatıldı. İşte o paylaşım…

yeni-proje-13.jpg

120 GÜNLÜK SÜRE UZATILDI

Yurt dışından getirilen telefonların kullanım süresi geçtiğimiz aylarda alınan bir kararla 120 gün olarak belirlenmişti. Bu kararın ardından şimdi o sürenin uzatıldığına ilişkin bir karar daha geldi. CB Dijital Dönüşüm Ofisi, X üzerinden yaptığı paylaşımda kullanım süresinin 180 güne çıkarıldığını paylaştı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

yeni-proje-14.jpg

"Yurt dışında ikamet eden ve beraberinde mobil cihaz getiren vatandaşlarımız, 120 günlük kayıtsız cihaz kullanım sürelerini otuzar günlük sürelerle 2 defaya mahsus olarak 180 güne kadar e-Devlet Kapısı üzerinden uzatabilirler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN