Yüsra Geyik bomba patlatıyor! Arka Sokaklar'ın ardından öyle bir projeye imza attı ki...

Yüsra Geyik bomba patlatıyor! Arka Sokaklar'ın ardından öyle bir projeye imza attı ki...

Arka Sokaklar dizi ile adını duyuran ve performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Yüsra Geyik, flaş bir kararla diziden ayrılmıştı. Ardından son dönemin popüler dizilerinden olan Camdaki Kız'a transfer olan ancak burada da sürpriz şekilde ayrılan Geyik, bombayı patlattı. Güzel oyuncu herkesi ters köşe yaptı ve yeni dizisini duyurdu. Öyle bir projeye imza attı ki hayranlarının ağzı açık kaldı. Bakın Yüsra Geyik'in rol alacağı yeni dizisi hangisiymiş?

2006 yılından beri rol aldığı Arka Sokaklar dizinden ayrılan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız'a transfer olmuştu. Birkaç bölüm dizide rol alan güzel oyuncu flaş bir kararla bu diziden de ayrılmııştı. Uzun zamandır sessizliğini koruyan Geyik, yeni projesini duyurdu. Arka Sokaklar'dan sonra öyle bir projeye imza attı ki görünlerin ağzı açık kaldı. İşte detaylar...

YÜSRA GEYİK BOMBAYI PATLATTI

Birçok dizide rol alan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yüsra Geyik, Arka Sokaklar ve Camdaki Kız'dan sonra kabuğuna çekilmiş ve herhangi bir projeye dahil olmamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan güzel oyuncu ilk dijital projesi için anlaşmaya vardığını duyurdu.

kmyyyy.jpg

Hayat Bilgisi dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Yüsra Geyik, tam 15 yıl Kanal D'nin iddialı projesi Arka Sokaklar'da rol almıştı. Buradan da ayrılan güzel oyuncu en son olarak Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız'a transfer olmuştu.

YENİ PROJESİNİ DUYURDU! ARTIK O DİZİDE ROL ALACAK

Uzun zamandır kabuğuna çekilen Yüsra Geyik sonunda müjdeli haberi verdi. Ünlü oyuncu Blu TV'nin iddialı dizisi Bozkır ile anlaştı. Dizinin karesinden kareler paylaşan Geyik, hayranlarını heyecana boğdu. Bozkır dizisinin başrollerini ise Cemre Baysel ve Furkan Andıç paylaşıyor.

b5.jpg

Öte yandan iddialı dizide başka genç yeteneklerde olacak. Oyuncu seçimleri devam ediyor. Dizinin en az üç sezon devam edeceği de öne sürülüyor.

YÜSRA GEYİK KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.

kmgfggf-15.jpg

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, Zeliş karakterini canlandırmaktadır.

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Doğum tarihi: 21 Haziran 1990

Kaç yaşında: 30yaşında

Nereli: Samsun,

Boy : 1,65 m

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN