Yüzlerce arı bu arabaya girip sürücünün tepesine toplandı, bakın o sürücü ne yaptı!...

Yüzlerce arı bu arabaya girip sürücünün tepesine toplandı, bakın o sürücü ne yaptı!...

Çin'de bir ticari araç sürücüsünün başına gelen olay cep telefonu kameralarıyla kayıt altına alındı. Koca bir arı sürüsünün aracın içine girerek sürücünün tam tepesinde toplanması karşısında o sürücü soğukkanlılığını kaybetmedi. Hatta daha fazlasını yaptı... İşte izleyenleri ürküten görüntüler...

Çin'den gelen ilginç bir görüntü internet aleminde viral oldu. Paylaşım rekorları kıran görüntüde ürkütücü bir arı sürüsünün araba ile yolculuk eden insanlara aldırmadan aracın içinde tam da sürücünün tepesinde toplandıkları görülüyor.

Aracın tavanına konarak devasa bir sürü halini alan arıları arka koltukta oturan bir yolcu kayıt altına alıyor. Sürücünün soğukkanlılığı ise dikkat çekiyor.

HERKES SAKİN KALDI

Ormanlık araziden geçen ticari araca deyim yerindeyse "otostop çeken" arılar, ürkütücü görüntülerine rağmen insanlara saldırmadı.

Arabadakiler sükunetini korurken aracın sürücüsü ise aracı durdurduktan sonra arıların yanında video çekmeye devam ediyor, hatta neredeyse arılara dokunuyor.

NEDEN ARABAYA GİRDİLER?

Genellikle "kovandan kovulan" arıların bu şekilde başka bir alanda toplandıkları biliniyor. Arıların toplanmak için aracın içini seçmelerinin ise arabaların yaydıkları ısı nedeniyle olduğu düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN