Zamdan önce son çıkış! O markette ayçiçek yağı büyük indirime girdi: 5 litresi yok fiyatına satılacak

Zamdan önce son çıkış! O markette ayçiçek yağı büyük indirime girdi: 5 litresi yok fiyatına satılacak

Zam haberleri peş peşe gelirken en çok artıştan etkilenen temel ihtiyaç ürünlerinden olan ayçiçek yağında indirim başladı. Migros marketlerinde fiyatlar resmen dibi görürken 5 lt ayçiçek yağ fiyatını görenler stok yaptı.

Ayçiçek yağ zamlardan nasibini almaya devam ederken geçtiğimiz yıl fahiş fiyatlarla beraber arşa çıkan ayçiçek yağı bu sene durulmaya başladı. Marketler çeşitli indirimleri yapmaya devam ederken Migros marketlerinde ayçiçek fiyatları çok konuşuldu. Migros ayçiçek yağ fiyatı ne kadar? Migros da görülmemiş indirim başladı.

MİGROS 5 LT AYÇİÇEK YAĞ FİYATLARI

Migros marketlerinde indirim haberleri gelmeye başlarken Ramazan ayıyla beraber temel ihtiyaç ürünlerinde özellikle fazlasıyla indirim yapıldı. Migros 5 lt ayçiçek yağı 134 TL olarak raflarda yerini aldı. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler için stokların sınırlı olduğu bildirildi.

migros ayçiçek yağ

Migros marketlerinde 3 gün devam edecek olan ayçiçek yağ fiyatlarında ki indirim sınırlı süre olurken sadece 3 gün devam edeceği belirtildi. Money kart ve Money Club kart sahiplerinin faydalanacağı ayçiçek yağ indirimi aynı şekilde sanal market uygulamasında da devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN