Zatürrenin doğal ilacı! İbrahim Saraçoğlu sabah öğle, akşam bunu önerdi, iltihabı söküp rahatlatıyor

Zatürrenin doğal ilacı! İbrahim Saraçoğlu sabah öğle, akşam bunu önerdi, iltihabı söküp rahatlatıyor

Zatürrenin ilacı meğer buymuş! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun reçetesiyle zatürreden hemen kurtulun! Saraçoğlu; sabah öğle, akşam bunu önerdi, iltihabı söküp rahatlatıyor...

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, zatürre gibi ciddi solunum yolu enfeksiyonlarının tedavisinde doğal yöntemlerin etkili olabileceğini belirtti. Saraçoğlu doğal yollarla zatürre tedavisinin formülünü verdi.

ZATÜRRE İÇİN NE YEMELİ?

KESTANE BALI

Aç karnına kestane balı yiyin, neler oluyor bakın...

Kahvaltıdan bir saat sonra 1 tatlı kaşığı kestane balı tüketmek, zatürrenin doğal tedavisinde etkili olur. Kestane balı, antioksidan ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir. İltihabı söküp rahatlatarak, solunum yollarını temizler ve tedavi sürecine destek olur.

KARABAŞ OTU ÇAYI

Karabaş otu çayı faydaları nelerdir? Karabaş otu çayı nasıl yapılır?

Akşam yemeğinden iki saat sonra ise karabaş otu çayı içmek önerilir. Karabaş otu, özellikle solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılan bir bitkidir. İltihap sökücü ve rahatlatıcı özellikleriyle bilinir. Saraçoğlu, bu çayın düzenli tüketiminin zatürre gibi rahatsızlıkların semptomlarını hafifletebileceğini belirtiyor.

Zatürre gibi solunum yolu enfeksiyonlarının tedavisinde doğal yöntemlerin yanı sıra düzenli olarak doktora gitmek ve tıbbi tedaviyi sürdürmek de önemlidir. Sağlık uzmanlarına danışarak, uygun tedavi yöntemlerini belirlemek sağlığımızı korumak için önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN