Zeka ölçen optik illüzyon: Bu resimde kapısı olmayan evi 9 saniyede görebilir misin? Kapısız evi bul ve zekanı test et

Zeka ölçen optik illüzyon: Bu resimde kapısı olmayan evi 9 saniyede görebilir misin? Kapısız evi bul ve zekanı test et

Optik İllüzyon: Bu resimde kapısız bir ev var. Kapısı olmayan evi 9 saniyede görebilecek misin? Şimdi bu optik illüzyon mücadelesiyle gözlem yeteneklerinizi test edin. Kapısı olmayan evi saniye içinde bulmaya çalışın.

Optik illüzyonlar yıllar içinde çok popülerlik kazanmıştır. Popülerlikleri, beynimizi kandırma konusundaki esrarengiz yeteneklerinden kaynaklanmaktadır. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır.

Optik illüzyonlar, iyi bir eğlence kaynağı olmanın yanı sıra, insan beyninin işleyişine dair içgörüler üreterek araştırma çalışmalarına da yardımcı olur. Optik illüzyonlar, durumsal farkındalığınızı geliştirmenin yanı sıra gözlem becerilerinizi geliştirmenize de yardımcı olur. Gözlem yeteneklerinizi test etmeye hazır mısınız? O zaman başlayalım.

1-004.jpg

KAPISI OLMAYAN EVİ 9 SANİYE İÇİNDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, hepsi farklı renkte olan bir dizi evi göstermektedir. Bazı evler diğerlerinden daha uzundur ve evin deseninde birbirinden farklıdır. Bu resimle ilgili garip olan şey, biri hariç tüm evlerin kapısı olması ve sizin için zorluk, 9 saniye içinde kapısız evi bulmak.

Zorluk seviyesinde, bunu kolay olarak değerlendirebilirsiniz ve normal gözlem becerisine sahip bir kişi, 9 saniye içinde kapısı olmayan evi görebilecek. Bu zorluk, deneyimli bulmacacılar tarafından çok daha hızlı çözülebilirken, yeni başlayanlar için biraz daha zaman alacaktır. Kapısı olmayan evi gördün mü?

Bu optik illüzyon mücadelesinin amacı, zihninizi meşgul etmek ve gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olmaktır.

ZEKA BULMACASININ CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Resme dikkatlice bakın ve evi kolayca görebileceksiniz. Acele edin, fazla zaman kalmadı. Bazılarınızın üstün gözlem yeteneği ile kapısız bir ev gördüğünü düşünüyoruz. Ve bazılarınız hala o gizli kapıyı mı arıyorsunuz? Nerede olduğunu merak ediyorsunuz? Cevap için aşağı kaydırın.

Ev, görüntünün en sağındaki ikinci sırada yer almaktadır.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN