Zeka resimli bulmaca: Avokadoların içine gizlenmiş kalbi 8 saniye içinde bulabilir misin? Beyni zorlayan test

Zeka resimli bulmaca: Avokadoların içine gizlenmiş kalbi 8 saniye içinde bulabilir misin? Beyni zorlayan test

Optik illüzyonlar bilişsel becerilerin geliştirilmesine yardımcı olur. Yapmanız gereken tek şey avokadoların arasındaki gizli kalbi bulmak. Cevabı daha hızlı bulmak için ipuçlarını kullanın. Bulmacayı çözmek için 8 saniyeniz var. Şansını dene.

Sabahlarınıza temiz ve sağlıklı bir zihinle yeni bir notla başlamak önemlidir. Peki, ikincisini nasıl yapacağınız konusunda seçenekleriniz yoksa, bir çözümümüz var. Göz yanılması!

Sadece güne zinde başlamanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda zihninizi de rahatlatır. Ek olarak, günün geri kalanında daha fazla odaklanmanızı sağlamak için bilişsel becerilerinizi geliştirecektir. İşte sizin için kolay bir zeka oyunumuz var. Aşağıdaki resme bakın. Ne görüyorsun?

kapak.jpg

AVOKADOLARIN İÇİNDE GİZLİ KALBİ BULABİLİR MİSİN?

Bir demet gülümseyen avokado. Senin görevin avokadoların arasına gizlenmiş gülümseyen kalbi bulmak. Bu zeka bulmacasını 8 saniyede çözmeyi başarırsanız, harika bir vizyona sahip spontane bir insansınız. Zamanın şimdi başlıyor. Nasıl gidiyor? yakın olduğunuzu düşünüyor musunuz? Peki ya size bazı ipuçları versek?

ZEKA BULMACASI İPUCU

İşte ilk ipucunuz. Giliz kalp yukarıda değil. Peki nasıl gidiyor? Gizli kalbin yerini tespi edebildin mi? Birkaç saniye daha ayırın. Size daha kolay hale getirmek için başka bir ipucu vereceğiz.

2. ipucunuz tam burada. İpucu: Sağınızda değil. Cevabı bulmak için iki ipucunu kullanın.

ZEKA BULMACASI AÇIKLAMA VE CEVABI

Eğer 8 saniye içinde bu sevimli avokadoların içinde gizlenen kalbi bulmayı başardıysanız tebrikler. Fakat hala gizli kalbi arayanlarınız için çözümü aşağıda paylaşıyoruz. Bir dahaki sefere deneyen herkese bol şans!

2.jpg

Bu bulmacayı 9 saniye içinde çözdüyseniz, Zeka seviyenizden memnun ve mutlu hissetmiş olmalısınız. Bu tür zeka oyunları, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yolu. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi bilmenin iyi bir yoludur. Söyleyin bize, bu sevimli avokadoların arasında gizlenen kalbi gördünüz mü?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN