Zeka testi optik illüzyon: Bu resimde farklı olan kızı 10 saniye içinde bulabilir misin? IQ'nu test et

Zeka testi optik illüzyon: Bu resimde farklı olan kızı 10 saniye içinde bulabilir misin? IQ'nu test et

Zeka bulmacası: 10 saniye içinde bu kız grubundaki farklı olanı bulun. Vizyonunuzu ve kendiliğindenliğinizi test etmeye çalışın. Zamanınız dolmadan önce gözlem becerilerinizi test edin.

Bu zeka oyununu çözerek hafta içi gününüze bir doz eğlence katın. Zeka oyunları, sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. Özellikle resimli bulmacalar beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Yeterince söz, şimdi harekete geçin, 10 saniye içinde grup görüntüsünde farklı özelliklere sahip kızı tespit edin. Zamanlanız başlıyor.

1-006.jpg

BU KIZ GRUBU GÖRÜNTÜSÜNDE FARKLI YÜZ HATLARINA SAHİP KIZI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünce tarzı gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görselin aksine, farklı ifadelere veya özelliklere sahip gizli bir kız bulmalısınız. Cevap hemen önünüzde olsa da, tüm çerçeve ve aynı görüntülerin ve benzer tonların kullanılması işi zorlaştırıyor. Garip özelliklere sahip kız, benzer tonlar ve arka planlar ile çerçevede gizlendiğinden, sadece en küçük ayrıntılara dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın.

Evet, anlaşılacağı gibi zor olacak, zeka oyunu. Ancak iki kez denemeden önce bir cevap aramayın.

ZEKA OYUNU CEVABI İÇİN OKUMAYA DEVAM EDİN

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her girişimde düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu, yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Burada kullanıcılar için amaç kız grubunun monoton sunumu arasında farklı bir özelliği olan kızı tespit etmektir. Bununla birlikte, bu zeka oyununun en zor yanı, çerçevenin, bu yere ait olmayanı yargılamayı zorlaştıracak şekilde yerleştirilmiş kız görüntülerinden oluşmasıdır.

ZEKA OYUNU AÇIKLAMASI VE CEVABI

Görüntü, satırlara ve sütunlara bölünmüş bir kız grubunun temsilidir. Yani 7 satır ve 5 sütun var, bu da toplam 35 resim anlamına geliyor. Şimdi, bu bulmacayı çözmek, tüm yönlere bakmak ve olası tüm çözümleri düşünmek için göz açıp kapayıncaya kadar sürecek, Şimdi daha kolay değil mi?

Eğer farklı olan kızı başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz tebrikler. Fakat hala cevabı arıyorsanız işte size küçük bir ipucu. Resmin dördüncü sütununa ve ikinci satırına gidin ve burada farklı özelliklere sahip kızı bulacaksınız. Buradaki kız resimdeki diğerlerinden farklı göründüğü için buradaki kız resmi diğer kız resimlerine göre kirpik içermiyor.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN