Zeka testi optik illüzyon: Bu resimde gizlenen ayıyı 10 saniye içinde bulabilir misin?

Zeka testi optik illüzyon: Bu resimde gizlenen ayıyı 10 saniye içinde bulabilir misin?

Ayıların kış uykusundan keyif aldıklarını biliyor muydunuz? Belki de bu görüntüdeki gizli ayı bunu bilmiyor. Bu kış görüntüsünde saklı ayıyı görün.

Hepimiz soğukta titrerken, ayıların derilerinde doğal ısı vardır. Yumuşak, gür kürkleri, onları tüm soğuğa karşı korumaları için yeterlidir. Ayılar bir anlamda da şanslı. Onlar belki de en ünlü hayvanlardır.

Sezonlar için gerçekten uzun süre uykuya dalarlar ve sonra arzu ettikleri mevsimlerde ortaya çıkarlar. Bilmiyorsanız, özellikle kış mevsimi söz konusu olduğunda, ayılardan imrenilecek çok şey vardır.

1-014.jpg

BU OPTİK İLLÜZYON RESMİNDE GİZLİ AYIYI BULABİLİR MİSİN?

Siz ve biz soğukta erken uyanırken, kış sabahları kaşlarını çatarak, banyo yapmayı atlayarak ve soğukta titreyen ellerle çalışmak için işyerimize koşarken, ayılar kış mevsimi boyunca uzun uykular alacak kadar şanslı.

Bu ayrıcalığın nedeni, insanların aksine hayvanların sert kış mevsimlerinde hayatta kalamamasıdır. Sıkıntılara ek olarak, yiyecekler de kıttır. Bu, bu canlıların soğuk mevsimde saklanıp uyumasını çok önemli kılar.

OPTİK İLLÜZYON AÇIKLAMA

Popüler inanışın aksine, ayılar çok güçlü kış uykusuna yatmazlar. Bunun yerine kış mevsiminde saklanmayı ve uyumayı tercih ederler.

Ama bu resimde soğuk havada bir ayı hala dışarıda. Burayı bilmiyoruz, ama görünüşe göre sıcaklık düşmek üzere. Belki, sadece sevimli ayı o kadar saf ki hayatta kalma kuralını bilmiyor.

Evine geri dönmesi için sadece 10 saniye içinde saklı ayıyı bulun

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Telefonunuzda 10 saniyelik bir alarm kurun. Alarmı başlatın ve gizli ayıyı bulmak için resmi yakınlaştırın.

Ayıyı fark edebildin mi?

2-006.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN