Zekanızı ortaya çıkaran bulmaca: Sadece keskin görüşlü bir insan resimdeki basketbol topunu 5 saniye içinde görebilir!

Zekanızı ortaya çıkaran bulmaca: Sadece keskin görüşlü bir insan resimdeki basketbol topunu 5 saniye içinde görebilir!

Zeka testi: Meyve sepetine gizlenmiş basketbol topunu 5 saniye içinde görebiliyor musunuz? Görme keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi test etmek için bu zeka oyununu deneyin. Zamanınız şimdi başlıyor.

Bu harika zeka oyunları ile hafta sonu eğlencesine başlayın. Zeka Oyunları genellikle sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar kelime yeter, şimdi biraz harekete geçin ve meyve sepetindeki basketbol topunu bulun. Zamanlayıcı açık!

1-004.jpg

MEYVE SEPETİNDEKİ BASKETBOL TOPUNU GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görselin aksine meyve sepetindeki farklı cismi tespit etmeniz gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, benzer tonlu bir arka plan üzerinde sıkıca paketlenmiş birden fazla nesne, görevi yorucu hale getirir.

ZEKA OYUNU CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcılar için amaç, görüntüde bir yere gizlenmiş basketbolu bulmaktır. Bulmacaya geri dönersek, resim muz, karpuz ve daha fazlası gibi farklı meyvelerle dolu. Açıkçası, bu garip nesneyi tespit etme görevini daha da zahmetli hale getiriyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Görüntü, resimde 100 veya daha fazla nesnenin toplu toplamı ile eşit olmayan bir şekilde bölünür. Görevi kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Şimdi, hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak için tüm satırları ve sütunları hızla gözden geçirin. Cevap önünüzde!

Basketbol topunu başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz tebrikler. Ancak hala cevabı bulamıyorsanız veya farklı nesne hakkında kafanız karıştıysa, bir çok meyve gösteren resimde sol üst köşeye gidin.

2-006.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN