Zekanızı ortaya çıkarın! Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar resimdeki deveyi 21 saniyede bulabiliyor

Zekanızı ortaya çıkarın! Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar resimdeki deveyi 21 saniyede bulabiliyor

Optik illüzyonlar kişilerin zeka seviyelerini, karakter özelliklerini ve bilinçaltlarına yerleşmiş duyguları ortaya çıkarmak için uzmanlar tarafından uzun zamandır kullanılıyor. Karşınıza bu kez yaklaşık yüz yıldır kullanılmakta olan bir optik illüzyonla karşınızdayız. Resimde kamufle olmuş deveyi 21 saniyede bulabilecek misiniz?

IQ'nuzu test edecek optik illüzyon: Sadece yüksek zeka sahibi kişiler, resimdeki adamın saklı devesini 21 saniyede görebilirler. Resme dikkatli bakın ve gizli deveyi bulmaya çalışın.

Bu optik illüzyon görüntüsü zor bir bulmaca olarak ortaya çıktı ve herkes için tasarlandı. Bu optik illüzyon, resmin içine gizlenmiş adamın devesini bulmanızı istiyor. İzleyicileri 'Adamın Devesini Bul'a davet ediyor. Resimde çölde duran iki adamı görebilirsiniz. Dolayısıyla, bu optik yanılsamanın daha aldatıcı kısmı, adamın saklı devesini tespit etmektir. Görüntü, çöl resminin içindeki saklı deveyi bulmaya çalışırken binlerce yetişkinin kafalarını kaşımasına neden oldu.

1-005.jpg

OPTİK İLLÜZYONDA GİZLİ DEVEYİ BULABİLİR MİSİN?

Bir optik illüzyon, bir nesnenin veya çizimin veya beynin şeyleri algılama biçimine meydan okuyan insanların zihinleri büken, derinden büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Böyle zekice bir örnek, Adamın devesinin resmin içinde bir yerde saklandığı eski bir resimde görülebilir.

ADAMIN GİZLİ DEVESİNİ 21 SANİYEDE GÖREBİLİR MİSİNİZ?

Çöl resminin içindeki saklı deveyi sadece 21 saniyede tespit etmeyi başarırsanız, bunun olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Araştırmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor.

OPTİK İLLÜZYON AÇIKLAMASI VE CEVABI

Bu optik illüzyon tablosuna yakından bakın ve yapboz kartının içindeki adamın saklı devesini bulmaya çalışın. Saklanan deveyi bulmak çok zor görünebilir, ancak görüntüyü sağa doğru eğerseniz yardımcı olabilir. Adamın devesi, kıyafeti'nde gizlenmiş merkezde görülebilir.

2-005.jpg

Optik illüzyonlar, beynimizin nasıl çalıştığına dair her zaman büyüleyici bir fikir verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse söyle bize, bu optik illüzyonun içine gizlenmiş adamın devesini gördün mü?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN