Zekanızın ne kadar keskin olduğunu kanıtlayın! İki resim arasındaki 3 farkı 7 saniyede bulabilir misin?

Zekanızın ne kadar keskin olduğunu kanıtlayın! İki resim arasındaki 3 farkı 7 saniyede bulabilir misin?

Zeka resimli bulmaca: Bu eğlenceli testte, resimdeki 3 farkı bulmaya çalışın. Bu bulmacayı 7 saniyede çözebilir misin? İşte zekanızı ve gözlem yeteneklerinizi test eden zeka bulmacası.

Bu zeka oyunu, eğlenceli oyunlar ve bilmeceler oynamayı sevenler içindir. Zeka oyunları, bu akıl oyunları yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bulmacayı daha ilginç hale getirir. Sizden iki görsel arasındaki farkı belirlemenizi isteyen bulmacaları çözerken görseli yukarıdan aşağıya ve soldan sağa doğru taramanız gerekmektedir. Çözüme ulaşmak için, cevap hemen önünüzde olacağından gözlem becerilerini kullanmanız gerekir. Bu yüzden, benzer görünen resimlerdeki 3 farkı tanımlamanız gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

1-007.jpg

7 SANİYE İÇİNDE RESİMLERDEKİ 3 FARKI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Yukarıdaki resimde, iki resim arasındaki üç farkı bulmanız gerekiyor. Aktif bir zihin, farklılıkları 7 saniye içinde tanımlayabilir. Soruyu cevaplamadan önce görsele dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu beyin bulmacasında, iki resim arasındaki üç farkı tanımlamanız gerekiyor. Resimde cadde boyunca evler olduğunu görebilirsiniz. Yolda kırmızı bir araba hareket ediyor ve gökyüzünde bulutlar görülüyor. Üç fark, yalnızca bu şeylerin arasında bir yerde gizlidir. Ortalamanın üzerinde zeka ve gözlem becerisine sahip kişilerin, üç farkı da 7 saniye içinde tespit edebildiği iddia edildi. Şimdi resimdeki bu üç farklılığa bakalım.

1. Bulutlar: İlk fark, görüntünün sağ üst tarafındaki buluttur. İlk görüntüdeki bulutun şekli, ikinci görüntüdeki bulutun şeklinden farklıdır.
2. Araba Lastik Tekerlekleri: İkinci fark, Araba Lastiklerinin tekerlekleridir. İlk resimdeki tekerlekler farklı sivri uçlara sahiptir.
3. Pencere: Üçüncü fark, ikinci görüntüdeki eksik bodrum penceresidir. İkinci resimde en soldaki evin Bodrum Penceresinden biri eksik.

2-006.jpg

ZEKA BULMACASI AÇIKLAMA

Bu zeka oyunu, çözmek için daha az zamana ve beyin gücüne ihtiyaç duyduğu için basitti. Ama farkları sadece birkaç saniye içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor. Bu tür zeka oyunları ve bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN