Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceyla açıklaması! 'İnsanların ölmüş annesi...'

Aralık ayında katıldığı bir canlı yayında Nuri Bilge Ceylan'ı hedef alan Zeki Demirkubuz, Ceylan'a yönelik küfürlü tezahürata gülerek yanıt verdi. Demirkubuz, yaşananların ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda 11. kez şampiyonluk yaşadı. 15 Aralık'ta vizyona giren 'Hayat' filmiyle 7 yıl aradan sonra yönetmen koltuğuna oturan usta yönetmen Zeki Demirkubuz, derbiyi Olimpiyat Stadı'nda takip etti. Usta yönetmeni gören Beşiktaşlı taraftarlar Demirkubuz'un 2006 yılından bu yana hiçbir filmini izlemediği Nuri Bilge Ceylan'a yönelik küfürlü tezahüratlara imza attı.

Taraftarların Ceylan'a küfürlü tezahüratta bulunmasına kahkaha ile karşılık veren Demirkubuz, daha sonrasında ise duruma itiraz ederek taraftarlara 'yapmayın' diyerek seslendi.

O anlar sosyal medyanın gündemine otururken bir sosyal medya kullanıcısı, Demirkubuz'u hedef alarak "Nuri Bilge Ceylan’nın geçtiğimiz yıl bu aylarda annesi vefat etti. Ölmüş bir insanın kutsalı sayılan annesine böyle küfür etmek kimseye yakışmaz. Tam bir ahlaksızlıktır. Zeki Demirkubuz’un ise bu küfür edenleri uyarması gerekirken, kızması gerekirken gülüp ardından arkasını dönmesine ise söyleyecek bir söz bulamıyorum. Usta yönetmene yakıştıramadım. İngiliz yazar Thomas Eliot’ın dediği gibi “Kişi kendine yakışanı yapar.” diye konuştu.

"MİLLETE DERS VERMEK İÇİN İNSANLARIN ÖLMÜŞ ANNESİ NİYE ALET EDİYORSUN"

Demirkubuz ise kendisine yönelik bu paylaşıma sert bir dille yanıt vererek şunları söyledi:

"Stat lan orası. 80 bin kişinin birbirine ve daha kimlere her türlü sövüp bir şey olmamış gibi evine gittiği yer. Uzaylımısın çakal. Sırf kendini göstermek, millete ders vermek için insanların ölmüş annesi niye alet ediyorsun, yavşak. Ders vereyim derken ders olursun ona göre."

Demirkubuz'un bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı. Nuri Bilge Ceylan'ın Demirkubuz'un açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN