Zeki İnsanların bile çözmekte zorlandığı bulmaca: İki resim arasındaki 5 farkı 27 saniyede bulabilir misin?

Zeki İnsanların bile çözmekte zorlandığı bulmaca: İki resim arasındaki 5 farkı 27 saniyede bulabilir misin?

Farkı Bul: Yan yana yerleştirilen İki benzer bu görüntü ancak birbirlerinden farklılar. 27 saniye içinde 5 farkı tespit edebilir misin? Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

Şu anda internette dolaşan en eğlenceli aktivitelerden biri, iki resim arasındaki farkları tespit etmektir. Farklılıkları tespit etme kavramı, kullanıcının benzer görünen iki resimde var olan farklılıkları bulmasına dayanır. Hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle yapabileceği popüler aktivitelerden biridir.

İnsanların bireysel veya grup halinde yapılabilecek bir aktivitedir. Gruplar halinde denemeler yapmak, gruptaki en hızlı kimin olduğunu anlamanızı kolaylaştıracaktır. Bu aktivitenin temel dayanağı, iki resim arasındaki farkları bulması gereken katılımcı ile yan yana yerleştirilmiş iki benzer resimde yatmaktadır.

Zorluğu çözmek için görüntüye dikkatlice odaklanmalı ve gözlemlenen farklılıkları not etmelisiniz. Şimdi bir meydan okuma denemek mi istiyorsunuz? O halde başlayalım.

1-004.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ 5 FARKI 27 SANİYEDE BULUN

Bu görüntü, ahşap ve bambu eserler üreten bir şirket olan Dcuk tarafından paylaşılıyor. Görüntü, Endonezyalı sanatçılar tarafından hazırlanmış tahta ördeklerinden birini içeriyor.

İki resim benzer görünse de, ikisi arasında ince farklar var ve sizin göreviniz 27 saniye içinde farkları bulmak. Kronometrenizi ayarlayın ve aktiviteye hazırlanın. Çözümler konusunda endişelenmeyin, bulgularınızla eşleştirebilmeniz için çözümleri sonunda sunacağız.

Şimdi, eğlence unsurunu aktiviteden çıkaracağı için hemen çözümlere bakmayın. Süreyi doldurmuş ve bulduklarını kaydetmiş olanlar, cevaplarını eşleştirmek için aşağıya kaydırabilir.

FARKI BUL BULMACASI CEVABI

1. Kabak bir beyaz çizgi eksik.
2. Ördeğin giydiği atkı arasında daha fazla boşluk var.
3. Göz noktası farklı bir noktaya yerleştirilmiş.
4. Ayakkabıda bir yıldız eksik.
5. Çalıda bir tane daha az meyve var.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN