Zeynep Bastık 'Lan' şarkısıyla zirveyi gördü! Dünya onu dinliyor "Neredeyse 1 haftadır..."

Zeynep Bastık 'Lan' şarkısıyla zirveyi gördü! Dünya onu dinliyor "Neredeyse 1 haftadır..."

Zeynep Bastık'ın son çıkardığı 'Lan' şarkısı sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da diline dolandı! Tüm dünya onu dinliyor! Yeni şarkısıyla şarkıcı bir ilki başardı ve zirveyi gördü...

Ünlü Türk şarkıcı Zeynep Bastık'ın "Lan" adlı şarkısı, Spotify'da büyük bir başarı elde etti ve dünyanın en çok dinlenen şarkıları arasına girmeyi başardı. Lan şarkısı, Türkçe şarkılar arasında zirveye oturdu.

BASTIK 21. SIRAYA YÜKSELDİ

Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyük mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Bir rüya mıydı yaşadığımız hala inanamıyorum. Neredeyse 1 haftadır dünyanın en çok dinlenen şarkıları listesindeyiz. Türkçe bir şarkıyla #21’e kadar yükseldik, Spotify’da günlük 3 milyon dinlemeye yaklaştık. Tüm platformlarda farklı rekorlar kırıldı. Bu mucizeler silsilesi kendi dilimizde dünya listelerini sallayabileceğimizle ilgili inanılmaz bir motivasyon verdi bana. Ama her şey siz ‘lan’ı bu kadar sevdiğiniz için oldu. Canım Mabel’e, ekibime ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler."

Zeynep Bastık'ın şarkısı dünyanın en çok dinlenen şarkıları listesinde - 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN