Zihni uyanık olanlar çoktan buldu bile! Süt içen çocuğun yer aldığı 2 görseldeki 3 farkı siz 10 saniyede bulabilecek misiniz?

Zihni uyanık olanlar çoktan buldu bile! Süt içen çocuğun yer aldığı 2 görseldeki 3 farkı siz 10 saniyede bulabilecek misiniz?

Uyumadan önce süt içen çocuğun yer aldığı iki görsel arasındaki 3 fark, görsel hafızayı test etmek için hazırlanan bir zeka testi. Ancak bu testi yalnızca uyanık bir zihne sahip olanlar çözebiliyor. Bakalım siz 2 görsel arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilecek misiniz?

Zeka testleri kimi zaman çok zorlayıcı olsa da aslında dikkatli davranıldığında oldukça basit olduğunu görüyoruz. Gözlem yeteneğinizi ölçmek ve 10 saniyelik süreye karşı yarışmak için süt içen iki çocuğun yer aldığı görseldeki 3 farkı bulmaya çalışabilirsiniz.

fark.png

Bu görselde yatmadan önce süt içen bir çocuğun yer aldığı 2 resim görüyorsunuz. İki görsel birebir aynı görünse de aslında aralarında 3 ayrı fark var. Ve bu farkı yalnızca görsel IQ’su yüksek olan kişiler 10 saniyede bulabiliyor.

Peki, siz hala bu iki görsel arasındaki 3 farkı bulamadınız mı? Eğer hala farkı bulmak için çabalıyorsanız gelin cevaba birlikte bakalım.

İKİ GÖRSEL ARASINDAKİ 3 FARK

fark1.png

Görseller arasındaki 3 fark yukarıda işaretlendiği gibi. Bu tarz testlere daha çok katılım sağlayarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN