Zor IQ testi bulmaca: Korsan'ın anahtarın kilidini 11 saniyede bulmasına yardım edebilir misin?

Zor IQ testi bulmaca: Korsan'ın anahtarın kilidini 11 saniyede bulmasına yardım edebilir misin?

Zeka IQ testi: Bu akıl bulmacasında, resimdeki Korsan anahtarının doğru kilidini bulmaya çalışın. Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar anahtarın doğru kilidini 11 saniyede görebilirler!

Bu zeka bulmacası resminde, Korsan tarafından tutulan anahtarın doğru kilidini anahtarın şekline ve desenine göre belirlemeniz gerekiyor. Bulmaca izleyicilere anahtarın hangi kilide uyduğunu bulmasını istiypr. Görselde Korsan'ın elinde bir anahtar tuttuğunu görebilirsiniz. Şimdi, 6 Kutu var ve hazine, anahtarı korsanda olan bir kutunun içinde gizli. Anahtar tarafından açılacak olan bir sağ kilidi bulmanız gerekiyor. Bu yüzden görüntüdeki doğru kilidi belirlerken anahtarın şeklini ve desenini göz önünde bulundurmanız gerekir.

1-006.jpg

KORSAN'IN ANAHTARIN DOĞRU KİLİDİ'Nİ 11 SANİYEDE BULMASINA YARDIM EDEBİLİR MİSİN ?

Zeka seviyenizi test eden eğlenceli bulmacaları çözmekten hoşlanıyor musunuz? O zaman bu Zeka Oyunu tam size göre! Çözüme ulaşmak için de yaratıcı düşünmeniz gerekiyor çünkü cevap hemen önünüzde olmayacak. Bu yüzden, resimdeki korsan anahtarının doğru kilidini tanımlamanız gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

Cevap oldukça basit ama zor olduğundan bu bulmacayı cevaplamadan önce resme çok dikkatli bakmanız gerekiyor. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki 6 farklı kutunun 6 kilidine de dikkatlice bakarsanız, anahtar için doğru kilidi tespit edebileceksiniz. Ayrıca, anahtarın şeklini ve desenini de unutmayın. Öyleyse, anahtarın şeklini ve desenini ayrıntılı olarak görelim:

1. Daire
2. Sağdaki çizgi
3. Soldaki Küçük Çizgi
4. Sağdaki küçük çizgi
5. Daire

Anahtarın yukarıdaki şekil ve desenlerinden yola çıkarsak, 5 No'lu Kutunun Kilidi anahtarın doğru kilididir. Yani, bu zihinsel sınavın cevabı Kilit '5'.

2-003.jpg

Yukarıdaki zeka oyunu, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür bulmacalar, öngörülen süre içinde çözüme ulaşmak için matematiksel becerilerden ziyade yanal düşünmeyi gerektirir. Ancak cevabı birkaç saniye içinde çözdüyseniz, başardığınızı hissedeceksiniz. Bu zeka oyunu, IQ Seviyenizi değerlendirmenin başka bir eğlenceli yolu. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, Zeka seviyenizi bilmenin iyi bir yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN